Două gemene s-au regăsit după 30 de ani

Apropo.ro / 07.02.2012, 16:43
Două gemene s-au regăsit după 30 de ani
Două gemene din Indonezia, care au fost separate la naștere, s-au regăsit după aproape 30 de ani, prin intermediul rețelei Facebook.

Două gemene din Indonezia, care au fost separate la naștere, au descoperit ca toată viața lor au locuit la 40 de kilometri distanță una de cealalta, în… Suedia.

Emilie Falk și Lin Backman au fost adoptate după naștere de parinți din Suedia. Totuși, niciunul din cupluri nu a știut despre sora geamană a copilului adoptat. Când au plecat de la orfelinat, un taximetrist le-a spus soților Backman că fetița adoptată ar avea o soră.

După mulți ani, Emilie Falk a decis să-și caute sora. A contactat agenția prin care a fost adoptată și a postat anunțuri pe Facebook: „Sunt născută pe 18 martie 1983, în Semarang și numele mamei mele biologice este Maryati Rajiman”. Nu a durat mult și a găsit-o pe Lin Backman, care i-a raspuns: „Acesta este și numele mamei mele. Și aceasta este data la care m-am născut”.

Ulterior, cele două au descoperit că au foarte multe în comun: și-au ales aceeași profesie, s-au căsătorit la aceeași dată, dar în ani diferiți și la nuntă au dansat pe aceeași melodie. Acum, ele vor să meargă împreună în Indonezia și să dea de urma parinților biologici.