Doua goluri si doua bare

Apropo.ro / 04.02.2002, 08:48
Doua goluri si doua bare
Rapid si FC National au încheiat la egalitate, 1-1, partida de verificare disputata în urma cu doua zile, meci în care Nita si Pancu au sutat în bara Partida amicala disputata de Rapid si FC National sîmbata, pe stadionul Laromet, a adunat cam o mie de spectatori, în marea lor majoritate

Rapid si FC National au încheiat la egalitate, 1-1, partida de verificare disputata în urma cu doua zile, meci în care Nita si Pancu au sutat în bara

Partida amicala disputata de Rapid si FC National sîmbata, pe stadionul Laromet, a adunat cam o mie de spectatori, în marea lor majoritate suporteri ai formatiei de lînga Grant. Beneficiind si de faptul ca arbitrul Tudor îi aratase, în minutul cinci, cartonasul rosu lui Gigel Coman, pentru lovirea lui Robert Nita cu cotul, în timp ce acesta din urma îl tinea de tricou, giulestenii au dominat prima repriza. De altfel, atunci au avut si cele mai mari ocazii, prin Nita si Pancu, ambii tintind barele portii lui Vintila. În rest, doar suturile lui Dennis Serban din afara careului mai merita mentionate. Mijlocasul a evoluat pe flancul stîng si a reusit cîteva driblinguri spectaculoase, dar au fost si faze în care a gresit copilareste.

Sigur pe el la toate interventiile de pîna atunci, Stelea a gresit la faza din care bancarii au deschis scorul. Mitrovici a înscris cu capul, de la 6-7 metri, din centrarea lui Keca, faza la care mingea a lovit bara, apoi pe portar, dupa care a intrat în plasa. Egalarea s-a produs în minutele de prelungire, cînd Schumacher a marcat din penaltyul scos de Ionut Voicu, faultat de Keca. În minutul 82, Adrian Matei fusese si el eliminat, dupa al doilea cartonas galben.

Infirmeria din Cotroceni

Antrenorul Cosmin Olaroiu nu a putut conta sîmbata pe sapte dintre jucatorii sai: Gabi Popescu, Sergiu Radu, Petre Marin, Olah, Iordache, Falub si Carabas, care acuza diferite accidentari. Giulestenilor le-au lipsit Maldarasanu si Bandi, primul accidentat la piciorul drept, iar al doilea usor racit, în timp ce portarul Radulescu si Nicolae Constantin au fost lasati pe banca de rezerve.

Stelea lauda Nationalul

Întrebat ce parere are despre adversarul pe care l-a întîlnit pe „Laromet”, Stelea a declarat ca „este o echipa lucrata, ordonata, care va avea un cuvînt de spus în acest campionat”. Referitor la Rapid, Bogdan a spus ca, personal, înca se afla în perioada de acomodare cu noii colegi si e convins ca în timpul ramas pîna la startul campionatului totul va fi pus la punct astfel încît echipa sa se poata lupta pentru Cupa si campionat.

A plecat, dar nu se stie daca ramîne

Dupa ce vineri nu a putut parasi România din cauza lipsei vizei, ieri dupa-amiaza Schumacher a decolat spre China. Mijlocasul va sustine mai multe teste medicale si va negocia contractul cu o echipa din prima divizie a tarii asiatice. El nu va semna însa nimic, iar în cazul în care oferta de 150.000 de dolari pe an, anuntata initial, va fi mai mica, el va reveni la Rapid.

„Pe Schumacher îl asteptam oricînd, pentru ca împrumutul sau în China nu e determinat de o evolutie slaba, ci de interesul clubului si chiar al lui. Daca-i place, poate sa ramîna, daca nu, revine”, a declarat Viorel Hizo. Deplasarile directorului sportiv Paul Cazan si atacantului Nae Constantin în Asia au fost, deocamdata, contramandate.

Tudor Constantinescu si-a schimbat look-ul

Partida de sîmbata a fost condusa de brigada de arbitri formata din Alexandru Tudor, Tudor Constantinescu si Nicolae Marodin. Asistentul care s-a aflat recent în litigiu cu Gigi Becali, finantatorul Stelei, a aparut cu o fizionomie mult schimbata din cauza ciocului „a la Emil Constantinescu” pe care si l-a lasat.

De altfel, un spectator din tribuna l-a asemanat pe asistent cu fostul presedinte al României, dar a remarcat ca „nu-i a buna pentru el. Si-a ales un model care a pierdut cam tot capitalul pe care-l cîstigase în ’96. Sa nu o ia pe urmele lui!”.

Sursa:www.prosport.ro