Două stripteuse românce s-au bătut într-un club din Londra

De: Gabriela Voicu / 08.11.2012, 14:30
Două stripteuse românce s-au bătut într-un club din Londra
Două dansatoare exotice dintr-un club de noapte londonez s-au bătut din cauza invidiei.

O stripteuză româncă, pe nume Maria Badea (20 de ani), „i-a spart nasul” unei colege într-un club de noapte din Soho, Londra, potrivit Daily Mail.

Scandalul dintre cele două angajate ale clubului a izbucnit pentru că Badea era invidioasă pe Gina Ciobotaru, care avea mai mulți clienți decât ea.

Dansatoarea româncă a lovit-o pe colega ei cu capul în gură, după ce a avertizat-o că o va aștepta în fața clubului. Aceasta din urmă a fost rănită grav și a avut nevoie o operație la nas, ceea ce a determinat-o să renunțe la muncă o lună.

Maria Badea (stânga) și Gina Ciobotaru

Victima a afirmat că îi ceruse ajutor managerului clubului londonez, care s-a oferit să o conducă acasă, dar până la urmă a decis să plece singură. Atunci a fost atacată de Badea, iar când a sunat la Poliție, agresoarea a încercat să îi ia telefonul și i-a spus: „Poliția nu va face nimic. Sunt femeie”.

Badea susține că Ciobotaru, pe care a găzduit-o două săptămâni când aceasta nu avea unde să stea, ar fi înjurat-o în limba română, cu referire la mama ei. Avocatul apărării, Sharmila Salvi, a declarat că injuriile au fost percepute de Badea ca fiind ofensatoare, cu atât mai mult cu cât mama ei a abandonat-o când ea avea doar două săptămâni.