Două tramvaie s-au ciocnit în cartierul Rahova

De: Dragos Tanase / 18.07.2012, 13:20
Două tramvaie s-au ciocnit în cartierul Rahova
Un accident s-a produs în cartierul bucureștean Rahova, miercuri, două tramvaie fiind implicate. Accidentul a avut loc în zona intersecției Calea Rahova cu strada Sebastian, în sectorul 5. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de poliție și de intervenție.

La ora transmiterii acestei știri sunt opt victime, printre care și un copil de 10-11 ani. Una dintre victime, o femeie, are o contuzie la nivelul coloanei vertebrale, în zona cervicală, o alta având o posibilă fractură la membre. Alte cinci persoane au suferit atac de panică.

Însă, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), ar fi vorba de 20 de răniți, dar în total au fost evaluate medical 40 de persoane. Cifra exactă e în curs de actualizare, în ambele cazuri.

Traficul rutier este complet blocat la intersecția Calea Rahovei cu strada Sebastian, iar șoferii sunt îndrumați de către polițiștii de la Rutieră să ocolească prin șoseaua Sălaj sau prin șoseaua 13 Septembrie.

Un accident similar a avut loc și la începutul lunii mai, doar că atunci s-au ciocnit trei tramvaie ale liniei 41, în Pasajul Lujerului, în sectorul 6, 37 de persoane fiind rănite.

Citește mai multe detalii despre incidentul de astăzi, pe Gândul.info