Dovada că Alexandra Stan chiar știe să cânte! (Video)

Apropo.ro / 22.03.2012, 11:30
Dovada că Alexandra Stan chiar știe să cânte! (Video)
Cine își mai aduce aminte de tânăra Alexandra Stan pe scena Festivalului de Muzică Mamaia, ediția 2009? Vezi ce frumos cântă!

Alexandra Stan, 23 de ani, a participat la Festivalul Mamaia din anul 2009 unde a interpretat o piesă a Angelei Similea, „Să mori din dragoste rănită”, pentru care a primit o ploaie de aplauze, dar niciun premiu.

De-a lungul timpului, au existat numeroase guri rele care declarau că Alexandra nu are voce și nu știe să cânte, dar amintim că prestația sa la festival a fost una live, așa cum nu mulți artiști sunt obișnuiți să o facă.

Astăzi, Alexandra Stan este evoluată muzical, ea abordând un alt gen față de Mamaia 2009, după cum și piața o cere.

Artista a devenit cunoscută publicului din România, odată cu single-ul „Lollipop”, în 2010. Alexandra obișnuia să cânte coveruri după artiști celebri internaționali.

Alexandra a fost descoperită de Marcel Prodan și Andrei Nemirschi, fiul lui Nicolae Nemirschi, fostul ministru al Mediului, în urma participării acesteia la Festivalul Mamaia din 2009.

A urmat apoi colaborarea cu MediaproMusic pentru primul său album din carieră, „Mr. Saxobeat„, care i-a adus și recunoașterea pe plan internațional.