Dr. Dre a bătut măr o ziaristă, la o petrecere

De: Carmen Ulian / 04.11.2014, 08:00
Dr. Dre a bătut măr o ziaristă, la o petrecere
Dr. Dre este un nume important în muzică. Spui numele său și te gândești la căștile pe care le-a scos și multe altele. Dar are și o parte neagră în trecutul său.

Pe când activa în grupul NWA, prin 1989, Dr. Dre avea melodii ale căror versuri spuneau despre uciderea polițiștilor, amor cu mai multe femei, etc.

În 1990, când Dee Barnes i-a luat un interviu lui Ice Cube, un alt membru al trupei, Dr. Dre și Ice Cube au vorbit dinainte să-și bată joc de aceasta. Astfel că la petrecerea de după lansarea unui album, la care au invitat-o și pe ea, din senin Dr. dre a început să-i care palme peste față și peste corp, în mod repetat. Se aflau în capătul scărilor și mulțimea adunată privea întreaga scenă.

A încercat să o împingă pe scări, dar a eșuat, astfel că a început să-i mai dea câteva lovituri la coaste. Aceasta a încercat să fugă, dar a prins-o în toaleta femeilor, unde i-a mai aplicat câteva lovituri.

Dee Barnes a încercat să-l dea în judecată și să-i ceară daune de 22,5 milioane de dolari, dar cu relațiile sale a ajuns să nu plătească suma, ci să lucreze 240 de ore în folosul comunității.

În ciudat tuturor problemelor, careira sa nu a avut de suferit. Albumul The Chronic s-a vândut în peste 4,5 milioane de dolari.