Dr Nandi, celebrul realizator de emisiuni medicale, vine în România

De: Cristiana Trifu / 24.09.2018, 16:16
Dr Nandi, celebrul realizator de emisiuni medicale, vine în România
Dr. Nandi este o emblemă a medicinii în Statele Unite ale Americii, dar şi în India, ţara sa natală. Realizator al talk-show-ului Ask Dr. Nandi, prezentatorul, care detine şi un premiu Emmy, vine în România şi va putea fi urmărit în excusivitate la Antena 1, dar şi pe AntenaPlay. Telespectatorii vor avea ocazia să îl vadă pe micile ecrane la ”Observator” şi ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, acolo unde este invitat să împărtăşească secretele sale medicale şi experienţa sa vastă.


Mâine dimineaţă, începând cu ora 8:00, cei de acasă vor putea urmări cum celebrul doctor va testa şi va evalua o reţetă tradiţional românească, special pregătită pe platoul ”Neatza cu Răzvan şi Dani” de către Vlăduţ. Toamna bogată le pune românilor multe ingrediente alese pe mese, ce se transformă în cele mai delicioase preparate. Tocmai de aceea,  Dr. Nandi nu va da un verdict doar în ceea ce priveşte gustul mâncării noastre, ci va analiza şi cât de sănătoasă este o asemenea reţetă autentică.

„Ask Dr Nandi”, talk-show-ul medical, va putea fi urmărit în exclusivitate în Romania pe platforma AntenaPlay, în variantă integrală. „Ask Dr. Nandi” este una dintre cele mai cunoscute emisiuni medicale din America. Talk show-ul a fost creat nu doar cu scopul de a aborda subiecte despre sănătate, nutriţie, stil de viaţă, ci şi de a-i ajuta pe cei invitaţi să găsească soluţii la problemele cu care se confruntă. Realizatorul emisiunii, însuşi Dr. Nandi, este cel care a dezvoltat conceptul prin care orice individ se poate transforma într-un erou al propriei vieţi, dacă respectă un stil de viaţă echilibrat.

Dr. Nandi este soţ, tată, prieten, vecin. Este persoana potrivită care poate oferi din experinţa şi cunoştinţele proprii un sfat şi o îndrumare pentru o viaţă mai bună, iar emisiunea sa medicală informativă se diferenţiază şi este o  sursă de inspiraţie şi de ajutor pentru toţi cei care o urmăresc.