Dr. Oz: 10 paşi pentru un nou “tu” în noul an

De: Nicoleta Nicolae / 31.12.2015, 09:00
Dr. Oz: 10 paşi pentru un nou “tu” în noul an
Pentru a evita rutina şi plafonarea, dar în primul rând pentru sănătatea ta generală adoptă un stil care să te revigoreze

Adică, la un interval de timp e bine să îţi creezi un nou tu, luând decizii mici, care ţin de viaţa ta de zi cu zi –  aproape nesemnificative, dar care să-ţi schimbe tonusul permanent.

1. Câteva kilograme în minus pot fi o mare realizare

Dr. Oz îţi recomandă să fii mereu atent(ă) la felul cum arăţi şi să acţionezi chiar dacă e vorba doar de un număr neînsemnat de kilograme. A slăbi numai un kilogram, de cele mai multe ori înseamnă a arăta mult mai bine în blugii tăi, ceea ce e destul de important.

Pe termen lung, “un kilogram” în minus poate scădea tensiunea arterială, poate reduce riscul de atac cardiovascular, reduce riscul de cancer la sân sau la col uterin, ajută la scăderea colesterolului şi previne demenţa.

2. În fiecare dimineaţă, învinge cancerul

Un singur pahar de suc de castravete este o minune nutriţională care te ajută să ţine cancerul cât mai departe de organismul tău.

Castravetele luptă împotriva radicalilor liberi, reducând zilnic riscul diferitelor tipuri de cancer.

3. “Înlătură” un deceniu de pe faţa ta

Vitamina C este esenţială pentru organismul uman, cu un rol semnificativ în menţinerea pielii sănătoasă şi rezistentă.

Dacă pielea tânără este “bogată” în vitamina C, pe măsură ce trec anii, tegumentul pierde, în mod natural, acest nutrient, acest fenomen făcând-o şi mai vulnerabilă în faţa rezelor UV, poluării, fumatului…

Citeste mai mult aici!