Dr. Ruth, am o problema!

Apropo.ro / 25.07.2002, 16:03
Dr. Ruth, am o problema!
E imposibil sa nu fi auzit de cea mai cunoscuta... doctor sexolog din Statele Unite ale Americii. Are site si raspunde on-line la problemele, oricui, din lume. Totul e sa ai rabdare si sa astepti raspunsul. Hai sa iti spun ce mai gasesti pe pagina ei de Internet... In primul rand,

E imposibil sa nu fi auzit de cea mai cunoscuta… doctor sexolog din Statele Unite ale Americii. Are site si raspunde on-line la problemele, oricui, din lume. Totul e sa ai rabdare si sa astepti raspunsul.

Hai sa iti spun ce mai gasesti pe pagina ei de Internet…

In primul rand, gasesti un anunt care iti spune ca, doctoritei ii este imposibil sa raspunda la toate mail-urile. Si te indruma, in cazul problemelor sentimentale, catre un terapeut si te roaga sa suni un doctor daca ai probleme psihice… e mai subtil decat sa iti spuna direct sa iei drumul spitalului de nebuni..

Zilnic, iti ofera cate un pont pentru relatia ta. Poti sa accesezi si arhiva de tips-uri care dateaza din ianuarie 1998, dar unele link-uri nu functioneaza. Oricum, iti raman multe sfaturi de citit, din care ai ce invata.

Tot pe prima pagina, iti apare si raspunsul la un e-mail, de la utilizatori. Si aici ai o arhiva cu intrebari si raspunsuri, asezate pe domenii si categorii.

Daca ai momente in care simti nevoia sa asculti ceva care sa iti ridice moralul, sau poate ai nevoie de o vorba buna, intra in pagina „Desktop Goodies” si acceseaza link-ul „Sounds”. Dupa cateva minute… sigur te vei simti mai bine.

De aici iti poti alege si un backround din „domeniu”: o fertilizare, un herpes sau un prezervativ feminin sunt doar cateva din ele. Daca vrei sa iti schimbi si iconitele, ai o gama la fel de variata. Dr. Ruth iti ofera si un cursor sub forma unui spermatozoid. Totul este cu download gratuit si cu variante pentru Mac si pentru PC.

Convinge-te singur!

Daca tot nu v-am convins ca e un om cu experienta si care are ceva de spus in domeniu, mergeti in pagina „About Dr. Ruth” si ii veti putea citi biografia.

Andreea Iancu