Dragnea Jr. a strâns o avere din darul de nuntă – FOTO

De: Cristiana Trifu / 28.08.2018, 12:18
Dragnea Jr. a strâns o avere din darul de nuntă - FOTO
Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Gina Alexandra Tătulescu, fostă concurentă de la Miss Universe România. Ceremonia fastuoasă a avut loc la Palatul Snagov.

Liviu Dragnea a sosit cu iubita lui Irina Tănase. Cei doi au fost surprinşi în ipostaze drăgălaşe, pe ringul de dans. Mirii au ales un meniu de excepţie pentru cei 700 de invitaţi din politică aduşi de Liviu Dragnea. 

Potrivit presei mondene, băiatul lui Dragnea a strâns o avere la petrecerea de la Snagov. Menţionăm că meniul de nuntă la Palatul Snagov a fost de 110 de euro de persoană. Au fost şi nuntaşi care au lăsat mirilor cadouri care depăşesc valoarea de 1.000 de euro. Ţinând cont de numărul de invitaţi şi valoarea darului, se poate specula că nunta lui Dragnea Jr. a avut încasări de peste jumătate de milion de euro.

Marcel Pavel a fost unul dintre artiştii care a întreţinut atmosfera, dansul mirilor având loc pe melodia „Frumoasa mea”. Aproximativ 700 de persoane au participat la eveniment, iar Palatul Snagov a fost închiriat atât în interior, cât şi în exterior, pentru a împiedica persoanele care nu au primit invitaţie, jurnaliştii sau protestatarii să se apropie prea mult de eveniment.

În apropierea locaţiei unde este organizată nunta, Palatul Snagov, mai mulţi cetăţeni s-au strâns pentru a-şi striga nemulţumirile legate de liderul PSD şi tatăl mirelui, Liviu Dragnea. Ei au venit să-i transmită lui Dragnea „la mulţi ani cu executare”. Oamenii din stradă le arată invitaţilor care trec cu maşina prin zonă, de asemenea, mesaje injurioase la adresa PSD-ului, printre care şi celebrul „slogan” „M**e PSD”.

Foto stiripesurse, facebook, instagram, comedy mall