Dragomir: Cel mai inteligent face primul pas spre împacare

Apropo.ro / 15.07.2004, 10:05
Dragomir: Cel mai inteligent face primul pas spre împacare
Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, în legatura cu cearta sa cu patronul FC Steaua, Gigi Becali, ca cel mai inteligent face primul pas spre împacare. "Sînt prieten cu toți, chiar și cu Gigi Becali, ce sa am eu cu el. El a

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, în legatura cu cearta sa cu patronul FC Steaua, Gigi Becali, ca cel mai inteligent face primul pas spre împacare.

„Sînt prieten cu toți, chiar și cu Gigi Becali, ce sa am eu cu el. El a greșit fața de mine. Ala inteligent face primul pas spre împacare. Cine este cel inteligent?”, a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir a precizat ca echipa Oțelul Galați s-ar fi prezentat la meciul cu Dinamo Tirana, programat, joi, la Constanța, de la ora 20.00, în cadrul primei manșe a turului I preliminar al Cupei UEFA, chiar daca nu le-ar fi intrat în cont banii din drepturile de televizare. „I-au salvat banii din drepturile TV. Sînt bun la ceva și eu, nu? Și daca nu intrau acești bani, rezolvam eu în așa fel încît sa se prezinte la meci. Trei sferturi dintre echipele din Divizia A sînt bune de cinste, pentru ca altfel nu aveau bani sa înceapa campionatul. Fotbalul românesc este sarac, nu pe cîrpeala se face performanța. Ne batem cu pumnul în piept ca e bine, dar țara este saraca”, a spus Dragomir.

Președintele LPF a afirmat ca s-a simțit foarte bine la botezul nepotului sau. „Merg cam greu, pentru ca m-am destrabalat și am dansat. Am dansat și cu fetele de la Blondy, a fost bine, dar e mai bine cu nevestica mea. Ce a zis soția mea? A apreciat ca sînt un bun dansator”, a comentat Dragomir.

Mediafax