Dragomir ii raspunde lui Becali

Apropo.ro / 13.07.2004, 15:51
Dragomir ii raspunde lui Becali
Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, marți, agenției MEDIAFAX, ca este destul de greu ca patronul FC Steaua, Gigi Becali, sa îl dea afara de la LPF. "A spus Gigi Becali ca sînt un executant? Da, așa spune legea, eu trebuie sa

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, marți, agenției MEDIAFAX, ca este destul de greu ca patronul FC Steaua, Gigi Becali, sa îl dea afara de la LPF.

„A spus Gigi Becali ca sînt un executant? Da, așa spune legea, eu trebuie sa pun în practica hotarîrile Adunarii Generale. Și așa am facut, de-asta am rezistat ani de zile aici. Este mai greu sa ma dea el afara de la Liga”, a spus Dragomir.

Președintele LPF spune ca este foarte suparat pe Gigi Becali. „M-am certat cu Gigi Becali, am spus ca nu mai pot fi prieten cu cineva care m-a jignit. Am fost prieten adevarat cu el. M-a jignit foarte tare, pe o problema de necunoaștere. Eu îl iert, ca nu știe ce spune. N-am facut nimic, decît sa pun în practica hotarîrile A.G. a LPF din 23 februarie, la care dînsul nu a fost prezent, întrucît era suspendat pentru afirmații calomnioase la adresa FRF, așa cum încearca sa faca și acum cu noi”, a comentat Dragomir.

Mediafax