Dragomir: Mutu a jucat de nota 9

Apropo.ro / 05.09.2005, 12:05
Dragomir: Mutu a jucat de nota 9
Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat ca atacantul Adrian Mutu a jucat de nota 9, în meciul pe care România l-a câștigat, cu scorul de 2-0, în fața Cehiei, în preliminariile CM-2006, informeaza Radio Info Pro "Linia de fund a mers

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat ca atacantul Adrian Mutu a jucat de nota 9, în meciul pe care România l-a câștigat, cu scorul de 2-0, în fața Cehiei, în preliminariile CM-2006, informeaza Radio Info Pro

„Linia de fund a mers de nota 8, mijlocul de 8, iar Mutu a jucat de nota 9. Trebuie sa ne bucuram, daca nu ne bucuram înseamna ca suntem animale. La un asemenea succes trebuie sa te bucuri, cât ai fi de pesimist. Ploua, ploua, ploua, dar apare și soarele și e normal sa îi zâmbim. Calificarea e compromisa, de când l-am schimbat pe Iordanescu. E total compromisa, nu va luați dupa povești matematice la fotbal. Auzi matematica la fotbal, sa fim serioși”, a spus Dragomir.

Președintele LPF crede ca România a demonstrat ca are valoare și se situeaza, din acest punct de vedere, imediat dupa Spania, Germania, Anglia sau Franța. „Din punct de vedere fizic meciul a fost excelent, tactic excelent, tehnic bine. Nu au mai fost greșeli de pe banca tehnica, echipa a jucat bine, rezervele au fost facute traznet. Avem valoare. Nu ca Spania, Germania, Anglia sau Franța, dar imediat dupa ele urmam noi. Necalificarile noastre s-au datorat ori greșelilor de arbitraj, ori greșelilor de antrenori, ori greșelilor individuale ori terenurilor proaste pe care le-am avut”, a comentat oficialul LPF.

Dumitru Dragomir are încredere ca selecționerul Victor Pițurca va schimba lucrurile în bine la naționala. „Ușor, ușor, Pițurca va schimba lucrurile în bine la naționala, o sa vedeți. De ce? Pentru ca acum e disciplina, nu mai mișca nimeni în front. Daca nu e disciplina, se duce totul de râpa. Ați vazut la gimnastica, cum nu a mai fost disciplina, s-a ales praful”, a adaugat Dragomir.

Mediafax