Dragomir: Nu exista un conflict între Sandu si Iordanescu

Apropo.ro / 04.10.2004, 09:33
Dragomir: Nu exista un conflict între Sandu si Iordanescu
Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a dezmințit, duminica, existența unui conflict între președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, și selecționerul Anghel Iordanescu. "Nu exista nici un conflict între

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a dezmințit, duminica, existența unui conflict între președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, și selecționerul Anghel Iordanescu.

„Nu exista nici un conflict între Sandu și Iordanescu. Chiar azi l-am întrebat pe Sandu și mi-a spus ca nu exista așa ceva. Dupa parerea mea tot acest scandal este un joc de imagine pentru a atrage energiile pozitive la echipa naționala”, a spus Dragomir, care a fost prezent la meciurile din cadrul grupei a V-a a primului tur preliminar UEFA Futsal Cup.

Dragomir considera ca România poate obține cel puțin 7 puncte din urmatoarele trei meciuri contînd pentru grupa I preliminara a CM-2006. „Chivu și Mutu reprezinta 20 la suta din valoarea echipei naționale și este nevoie de ei”, a mai spus Dragomir.

Dumitru Dragomir s-a referit și la cazul jucatorilor echipei Farul Constanța, Adrian Senin și Iulian Apostol, acuzați de dopaj: „Este o tîmpenie. Furosemidul nu este un medicament interzis, doar ca se spune ca influențeaza eliminarea elementelor dopante din organism. De unde poți sa știi ca a luat? Întîi trebuie sa demonstrezi și apoi acuza-l de folosirea furosemidului. Toata tevatura cu schimbatul urinei este o greșeala a echipei antidoping. Așa se întîmpla cînd echipa care vine sa recolteze nu-și face datoria”, a precizat Dragomir.

Mediafax