Dragomir: „Steaua poate fi depunctata in acest sezon!” (Sport.ro)

Apropo.ro / 18.12.2008, 22:11
Dragomir:
Dumitru Dragomir spune ca stenogramele aparute in cazul "Valiza" nu-l deranjeaza pentru ca nu sunt valabile in instanta, scrie Sport.ro

"Regulamentul s-a schimbat. Premierea nu e acceptata, nu se penalizeaza cu puncte, ci doar cu amenzi. Nu ma intereseaza aceste rechizitorii. Stenogramele pot fi luate din context, nu am incredere si ele, de aia nu au valabilitate in instanta. Am vorbit cu Becali dupa eveniment si i-am spus ce se spune la regulament. Tot ce spunea Gigi sunt intentii care nu s-au materializat. Gigi nu a dat acei bani: la restaurant s-au oprit banii. Nu e o coruptie. Gigi Becali nu a dat bani nimanui. In Spania si in Germania se dau milioane pentru a se juca corect si nu e considerat o mita.

Daca Gigi Becali dadea acei bani era altceva. Una e sa dai bani sa fure si alta e sa dai bani sa preintampini furtul. Pentru premierea adversarilor se dau amenzi mari, dar nu se iau puncte. CFR Cluj nu mai pierdea atunci in toate situatiile din lume. Gigi Becali era urmarit cu o luna inante de DNA si CFR  nu avea cum sa piarda titlul. Ei au fost destepti. Daca instanta hotaraste sa se reia judecata in cazul Stelei, clubul poate fi depunctat. Regulamentul e foarte aspru!", a spus Dragomir.

Mai multe detalii despre declaratia lui Dragomir, pe Sport.ro.

Foto: Sport.ro