Dragomir: Suedia o sa cîștige EURO 2004

Apropo.ro / 24.06.2004, 12:34
Dragomir: Suedia o sa cîștige EURO 2004
Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, marți, ca naționala Suediei va cîștiga Campionatul European din Portugalia. "Campioana Europei o sa fie Suedia. Alearga din primul pîna în ultimul minut și au disciplina

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, marți, ca naționala Suediei va cîștiga Campionatul European din Portugalia.

„Campioana Europei o sa fie Suedia. Alearga din primul pîna în ultimul minut și au disciplina tactica foarte buna. Pacat de Italia, saracii. Pleaca sigur acasa din faza grupelor. Nu pariez pentru ca nu vreau sa cîștig. Naționala României este mai buna decît multe echipe de la Euro. Peste noi sînt doar echipele Suediei, Italiei și Franței. Șoava nu este omul ideal pentru a face marcaj la Nedved, însa Radoi sigur este. Pe cehi îi batem pentru ca avem echipa mai buna decît a lor. Și cu Olanda o sa fie la fel. Daca nu se fac greșeli și avem arbitraje bune ne calificam la CM din 2006. La nivelul asta însa nu ai voie sa comentezi arbitrajul. Nu zici nimic și mergi pe blat. Daca spui ceva te curața. Așa s-a întîmplat și cu noi”, a spus Dragomir.

Mediafax