Dragoş Bucur, înlocuit! Cine va fi noul prezentator al emisiunii Visuri la cheie?

De: Cristiana Trifu / 16.04.2018, 14:03
Dragoş Bucur, înlocuit! Cine va fi noul prezentator al emisiunii Visuri la cheie?
Actorul Dragoş Bucur şi-a dat demisia de la „Visuri la cheie", după trei sezone.

Actorul Corneliu Ulici este noul prezentator ales de Pro TV pentru emisiunea Visuri la cheie, după plecarea lui Dragoş Bucur.

„Sunt onorat să fac parte din echipa Visuri la cheie. Acest proiect este o mare provocare pentru mine. Am urmărit cu emoţie emisiunea în fiecare sezon şi am apreciat întotdeauna ce au făcut Dragoş Bucur şi întreaga echipă, aşa că bucuria că voi duce mai departe această poveste frumoasă este de nedescris. Sunt fericit că voi avea ocazia să cunosc oameni noi, familii pentru care vom face totul ca vieţile lor să fie mai bune. Îmi doresc ca la finalul acestui sezon, împreună cu echipa Visuri la cheie, să trag linie şi să adun cât mai multe zâmbete din partea familiilor care au nevoie de ajutorul nostru”, a declarat actorul pentru paginademedia.ro.


„Dragoş s-a simţit bine la emisiune, i-a plăcut formatul şi echipă cu care a lucrat! În plus, faptul că a reuşit să ajute atâţia oameni amărati, aflaţi în situaţii critice, l-a bucurat foarte mult de-a lungul filmărilor. Cu toate acestea, acum, el intentionează să se retragă din format, întrucât nu mai are timp pentru meseria lui, cea de actor. Este ceea ce vrea să facă, cinematografie şi teatru, iar televiziunea îi ocupă prea mult timp”, au dezvăluit apropiaţii actorului Dragoş Bucur.
 

La doar 2 ani, fiul Danei Nălbaru ştie să citească! „Vrea să se facă cosmonaut”

Dana Nălbaru şi-a retras DEFINITIV fiica de la şcoală: „Am retras-o pe Sofia de la şcoală. DE TOT!”

Dana Nălbaru, criticată că nu se îngrijeşte şi că arată precum o „servitoare“. Ce a răspuns artista? – FOTO

O poveste de dragoste emoţionantă! Cum a cucerit-o Dragoş Bucur pe Dana Nălbaru

Cum arată locuinţa ecologică a lui Dragoş Bucur şi a Danei Nălbaru. Casă este estimată la 300.000 euro