Dragos Bucur joaca in miniseria „Titanic” (Video)

Apropo.ro / 06.01.2012, 12:30
Dragos Bucur joaca in miniseria
Actorul roman Dragos Bucur face parte din distributia miniseriei "Titanic", productie realizata de regizorul australian Peter Weir.

Dupa ce l-am admirat jucand alaturi de actori celebri de la Hollywood, precum Colin Farrel sau Ed Harris, Dragos Bucur detine un rol in miniseria „Titanic”, o productie realizata dupa povestea celebrului vas scufundat.

Profesionalismul lui Dragos Bucur a fost apreciat de regizorul australian Peter Weir, care i-a oferit un rol in „Titanic”. Miniseria va avea patru episoade.

Titanic 2012 trailer miniserie TV de pe tare.ro

Actorul roman Dragos Bucur va interpreta rolul lui Peter Lubov, unul dintre pasagerii care se imbarca pe vasul ce s-a scufundat in 1912, lovind un iceberg.

Cantareata Dana Nalbaru, sotia actorului, a fost cea care ne-a dat vestea cea mare, fiind extrem de fericita pentru reusita sotului. Ea a postat un mesaj pe contul personal de Facebook: „Dragii mei, poate nu stiati: anul trecut Dragos Bucur a filmat cu nume mari pentru miniseria TV Titanic”.

Productia va fi lansata in primavara lui 2012, cu ocazia comemorarii a 100 de ani de la tragicul accident al pachebotului Titanic.