Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” de la PROTV, stârnește controverse pe Facebook

De: Andra Voiculescu / 11.02.2021, 15:36
Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii

Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie”, de la ProTV, a stârnit controverse pe Facebook după ce a scris în urmă cu două zile că nu poartă mască și nu se vaccinează.

În cazul in care nu aveați pe cine sa înjurați: nu mă vaccinez și nu port mascăa scris acesta pe rețeaua de socializare.

In cazul in care nu aveați pe cine sa înjurați: nu ma vaccinez și nu port masca.

Publicată de Dragos Bucur pe Marţi, 9 februarie 2021

Postarea a avut aproape 900 de distribuiri și peste 3.000 de comentarii, în care era catalogat drept conspiraționist și comparat cu actorul Bogdan Stanoevici, care a murit din cauza COVID-19 după ce a declarat că nu crede în gravitatea acestei boli și a participat la mai multe proteste anti-mască.

Ulterior, acesta a scris încă o postare în care a precizat că este prima oară când este înjurat la o scară atât de mare și e „dator să raspundă atât înjurăturilor cât și încurăjarilor„. „Am spus ce gândesc pentru că oamenii au ajuns (iar) să aleaga varianta în care tac și păstreaza pentru ei și familiile lor ceea ce cred, de teamă ca nu cumva să fie linșati public și ostracizati și să nu își piardă locurile de muncă, prietenii, relațiile și sursele de venit. Acesta este un rezultat bine cunoscut obținut cu mijloace noi” a scris Bucur pe pagina lui de Facebook.

Dragoș Bucur a avut COVID-19 în septembrie 2020, o formă ușoară a bolii. În urma acestui eveniment, filmările pentru emisiune au fost suspendate și întreaga echipă a intrat în autoizolare.

Nu este însă prima oară când actorul reacționeză pe rețelele de socializare stârnind controverse.

În anul 2016, Dragoș și soția sa, cântăreața Dana Nălbaru, anunțau că și-au retras fiica în vîrstă de 9 ani de la școală pentru a învăța de acasă, în sistem „home-schooling”.

În 2017, cuplul a anunțat că a adoptat o fetiță de etnie romă, ajungând astfel să aibă trei copii.

În 2018, actorul și exprimat opinia cu privire la referendumul pentru familia tradiţională pe Facebook, unde a scris că trebuie să își spună părerea despre acesta „măcar din respect pentru prietenii mei gay”, subliniid: „Familia tradițională în viziunea mea se bazează pe dragoste și respect, fie între un barbat și o femeie, fie între doi bărbati, fie între doua femei. Asta e părerea mea despre acest referendum cu o întrebare ieșita parcă din SF-urile mele”.

Dragos Bucur s-a născut la 13 iunie 1977 în București, România. A absolvit Universitatea de Arte Teatrale și Cinematografie în 1999. În 1998, a jucat primul rol în filmul Next Stop Paradise. Alte roluri notabile a avut în Boogie (2008), Politist, adjectiv (2009) și Urma (2019). În 2009 și 2010 a luat Premiul Gopo pentru cel mai bun actor.

Citește și: Dragoş Bucur, despre referendumul pentru familia tradiţională: „Trebuie să-mi spun părerea din respect pentru prietenii mei gay“ – Apropo.ro (apropotv.ro)

Sursa foto: Profimedia Images