Dragoș Bucur și Ice Cube, colegi de platou la Hollywood

Apropo.ro / 23.01.2014, 16:30
Actorul român Dragoș Bucur a filmat alături de americanul Ice Cube, pentru o producție marca Universal.

Dragoș Bucur va putea fi văzut și la noi în pelicula „Ride Along”, în care joacă nume cunoscute de la Hollywood. Unul dintre acestea este Ice Cube, actorul care l-a impresionat pe Dragoș Bucur, care va interpreta rolul mafiotului Marko.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Scenele au fost filmate în două săptămâni. Americanii iau foarte în serios siguranța pe platourile de filmare. Există un protocol care trebuie respectat indiferent de câte ori ai mai făcut asta sau de cât de mare vedetă ești. În prima zi am fost împreună cu John Leguizamo și Ice Cube la un poligon de tragere și am fost instruiți de doi antrenori. M-am înțeles excelent cu Ice Cube pentru că am filmat mai multe cadre împreună. E modest, foarte prietenos, te sfătuiește și îți dă idei pentru cadrele pe care le filmezi„, a povestit Dragoș, pentru Click!

dragos

Acesta este primul rol al lui Dragoș pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, la casa de filme Universal.

Comedia de acțiune Ride Along, în care joacă și un celebru actor român, Dragoș Bucur, s-a poziționat în acest sfârșit de săptămână pe primul loc în box office-ul american. Conform rezultatelor obținute de către BoxOfficeMojo.com, pelicula a strâns o cifră record pentru luna ianuarie: 41 de milioane de dolari. Protagoniștii filmului sunt rapper-ul transformat în actor, Ice-Cube, alături de Kevin Hart. Ride Along se lansează vineri și pe marile ecrane din România.

ride along