Dragoș Bucur și Mihai Bobonete intră în juriul „Romanii au talent”

De: Ana Obretin / 09.10.2021, 13:02
Dragoș Bucur și Mihai Bobonete intră în juriul „Romanii au talent”

Pro TV a anunțat juriul viitorului sezon al emisiunii de divertisment „Romanii au talent”, care va fi format din Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

A fost o vară plină, în care caravana preselecțiilor a trecut prin toată țara și i-a găsit pe acei români talentați care sunt deciși să strălucească sub lumina reflectoarelor și să arate tuturor că sunt cei mai buni, transmite Pro TV într-un comunicat remis Apropo. Vineri au început filmările pentru al 12-lea sezon „Romanii au talent”.

Andi Moisescu și Andra sunt cei doi jurați care au fost prezenți din primul sezon. Mihai Bobonete, îndrăgitul actor de comedie, și Dragoș Bucur, actor și prezentator TV, vor completa echipa juraților. Alături de aceștia se vor afla, în culise, Smiley și Pavel Bartoș.

Ce cred noii jurați „Romanii au talent” despre noul sezon

Entuziasmat de noua provocare, Dragoș Bucură declară: ”Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat. Așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa ‘Romanii au talent’. Și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!”.

Încântat să se alăture echipei celui mai iubit show din România, Mihai Bobonete spune: ”Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat. Deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte. Simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”.

CITEȘTE ȘI: Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu, noii jurați la „Masterchef”, la Pro TV

Foto: Pro TV