Dragoş Buliga: Atenţie! Motor… Comedia frige rău!

Apropo.ro / 21.02.2013, 12:39
Dragoş Buliga: Atenţie! Motor... Comedia frige rău!
Vă era dor de Bobiţă, Celentano şi Gianina? Ei bine, din 28 februarie vă puteţi stinge dorul de “Las Fierbinţi” la PRO TV, cu un nou sezon al serialului care a încins audienţele. Regizorul producţiei ne garantează umor de calitate, încins bine de personajele pitoreşti, mai ales că, în curând, vor începe filmările la sezonul 4.

– Care a fost cea mai mare provocare pe care ţi-a oferit-o sezonul 3 din „Las Fierbiniţi”?
Provocarea a fost chiar să fac sezonul 3. Nu credeam că o să ajungem aici, lumea să-şi dorească atât de mult acest serial. Iată că, acum, ne apucăm de filmări pentru sezonul 4! Le mulţumesc celor care ne-au acordat credit, promit să nu îi dezamăgim.

– Ce ne poţi dezvălui din culisele noului sezon? Care sunt actorii invitaţi, ne-aţi obişnuit cu numele grele: Mălăele, Morgenstern, Uritescu…
Pe lângă aceştia, o să vă obişnuiţi cu nume care vor deveni din ce în ce mai grele, cum ar fi Adrian Văncică, Gheorghe Ifrim, Mihai Bobonete, Constantin Diţă, Toma Cuzin, Leonid Doni, Mihai Rait, Anca Dumitra, Ecaterina Ţugulea, Mihai Mărgineanu.

Dragos Buliga

– De ce nu filmaţi şi iarna? Crezi că s-ar termina vinul fiert de la crâşma lui Bobiţă?
Ne e frică să nu rămânem înzăpeziţi acolo, cum ar fi ca o echipă de peste 70 de oameni să rămână o săptămână blocată în troiene!? Glumesc, aşa ar face „Las Fierbinţi” audienţe record şi pe alte posturi (de ştiri). Nu, vinul nu s-ar termina cu siguranţă la Bobiţă!

– Cât de tare te-ai împrietenit cu primarul din Fierbiniţi?
Cu domnul Iusein Iuksel Yuksel (primarul din Fierbinţi-Târg) am o relaţie foarte bună, ne-am înţeles bine de când ne-am văzut prima oară. Îi mulţumesc pentru înţelegere şi pentru că are un simţ al umorului atât de dezvoltat. În schimb, mult mai mult m-am împrietenit cu Gigi (Gheorhge Ifrim), „adevăratul” primar în „Las Fierbinţi”.

– S-a schimbat ceva în comuna-oraş de când aţi început voi să filmaţi acolo?
Da, din păcate pentru noi, dar din fericire pentru locuitori, a început să se asfalteze din ce în ce mai mult. Cum ar arăta „Carul cu boi” al lui Grigorescu pe o strada asfaltată frumos?!

– Cum se va schimba în noul sezon destinul personajelor principale – primarul, Bobiţă, Celentano, Gianina?
Destinele lor nu se vor schimba niciodată, nu v-aţi dat seama?! Nici măcar peste 20 de ani…

Cătălina Matei