Dragoş Pătraru, cu un nou sezon al emisiunii „Starea naţiei”, din 31 august, la TVR

De: Nicoleta Nicolae / 21.08.2015, 08:00
Dragoş Pătraru, cu un nou sezon al emisiunii
Dragoş Pătraru revine la TVR 1 cu un nou sezon al emisiunii de autor "Starea naţiei", care va fi difuzată din 31 august, de luni până joi şi duminica, de la ora ora 22.00, informează Televiziunea Română.

Emisiunea „Starea naţiei” va avea săptămânal cinci ediţii, cu una în plus faţă de sezonul trecut.

„TVR ne-a anunţat de schimbarea orei «Starea naţiei» imediat ce am încheiat primul sezon. Este o recunoaştere a performanţelor de audienţă înregistrate de noi în primul sezon şi dovedeşte că TVR a fost atentă la solicitările numeroase venite din partea publicului. «Starea naţiei» a înregistrat cea mai bună audienţă în comparaţie cu celelalte emisiuni de seară ale postului public, iar dorinţa telespectatorilor săi a fost de a fi difuzată mai devreme. Aşadar, din 31 august, ne întâlnim de la 22.00 la TVR 1”, spune Dragoş Pătraru, realizatorul şi prezentatorul programului „Starea naţiei”.

Acesta spune că, deşi a avut oferte şi de la televiziuni comerciale, a preferat să continue colaborarea cu TVR. „Credem că misiunea publică a TVR şi viziunea noastră despre ceea ce un astfel de show de televiziune ar trebui să fie se suprapun. Mergem pe aceleaşi idei cu care s-au obişnuit telespectatorii noştri: în primul rând, echilibru, de care am dat dovadă şi în primul sezon. Apoi, vom urmări permanent, ambalând cu umor subiectele abordate, creşterea rezistenţei la manipulare, dezvoltarea spiritului critic şi combaterea stereotipurilor de gândire”, precizează Dragoş Pătraru.