Dragoş Stemate s-a căsătorit

Apropo.ro / 24.03.2008, 00:00
Dragoş Stemate s-a căsătorit
Săptămîna trecută, interpretul lui Alex Popa, consilierul preşedintelui Boerescu din serialul “Anticamera”, s-a căsătorit cu Alexandra Nestorescu.

Dragoş şi Ada, cum o alintă el, n-au vrut să spună nimănui că au hotărît să se căsătorească. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Se cunosc de 15 ani, de pe vremea cînd ea avea 17 ani, iar el 24. “Eram vecini, stăteam amîndoi pe lîngă Piaţa Romană. Eu eram într-o gaşcă de golani care o duceau întotdeauna acasă după petreceri. Ţin minte chiar că, într-o dimineaţă, după un chef, am plecat amîndoi la Sinaia, am băut un ceai, iar apoi ne-am întors acasă”, îşi aminteşte Dragoş. S-au revăzut apoi din cînd în cînd, întîmplător, pe stradă. Pînă anul trecut, cînd s-au întîlnit, într-o seară de mai, la fel de întîmplător, în Lăptăria lui Enache şi au rămas împreună. “E foarte deşteaptă, are umor, carismă, e frumoasă, devreme acasă, e a mea şi o iubesc!” spune Dragoş despre soţia lui.

Chiar dacă cei doi se cam tachinau în ceea ce priveşte căsătoria şi se tot cereau unul pe celălalt mai în glumă, mai în serios, Dragoş a fost foarte ferm cînd a cerut-o pe Ada de soţie: “Te iau pe calul haiducesc şi te duc!”. Şi, ca să-şi întărească spusele, i-a dăruit două inele. “Numai bărbat în căutarea unui inel de logodnă să nu fii!”, e de părere Dragoş. “Am vrut ca inelul pe care i-l voi dărui să fie fin, dar în acelaşi timp avangardist, aşa că pînă la urmă am luat unul clasic de logodnă şi încă unul, care mi-a plăcut foarte mult, foarte special, cu o inimioară”, mărturiseşte acesta.

Cu o seară înainte de cununie, Dragoş şi-a dus iubita la restaurant şi a rugat-o să aleagă între mîna stîngă şi cea dreaptă: “Primul pe care l-a ales a fost inelul de logodnă!”, îşi aminteşte interpretul lui Alex Popa.