Dragoş Udilă este unul dintre ”The Four – Cei 4”: ”Nu mi-e ruşine să recunosc că am cântat şi în gări”

De: Cristiana Trifu / 30.03.2018, 12:15
Dragoş Udilă este unul dintre ”The Four – Cei 4”: ”Nu mi-e ruşine să recunosc că am cântat şi în gări”
Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Dragoş Udilă şi Angelo Simonică se vor lupta în fiecare ediţie ”The Four – Cei 4”, difuzată în fiecare sâmbătă, începând de mâine, 31 martie, de la ora 20.00, pentru şansa de a ajunge în topul industriei muzicale din România!

Fiecare dintre cei patru are o vastă experienţă în muzică şi nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, juraţii Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo i-au selectat şi au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”. Dacă în mod normal finalistul unei competiţii este aşteptat de-a lungul mai multor ediţii, noua provocare a ”The Four – Cei 4” va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleşi să îşi păstreze locul deja câştigat şi să devină mai buni de la o săptămână la alta.

Dragoş Udilă sau UDDI a început să cânte încă din copilărie, oriunde ar fi fost. „Eu sunt un tip sincer şi nu, nu mi-e ruşine să recunosc că am cântat şi în gări pentru că aşa m-am descoperit pe mine. În fiecare zi mai descopeream ceva nou, plus că prin asta lucram în fiecare zi la vocea mea. Din moment ce nu aveam bani de cursuri canto speciale, am ales calea asta şi sunt mândru de ceea ce am făcut. Vă zic sincer că eu cântam şi pentru că mă bucuram să-i văd pe ceilalţi cum se opresc şi ascultă muzica mea cu zâmbetul pe buze”, povesteşte Dragoş.
Chiar dacă în copilărie visa să devină fermier şi să pună pe picioare o mică afacere de familie, după participarea la X Factor, prima experienţă pe plan muzical a lui Dragoş Udilă, unde a luat şi primele lecţii de canto şi a avut ocazia să lucreze cu profesionişti, drumul său în muzică s-a conturat cu adevărat.
”Am avut curaj să-mi urmez visul, credinţa că voi reuşi şi dragoste de tot ceea ce mă înconjoară. La câte nenorociri aud, eu am fost ferit de momente cu adevărat de grele. Poate că am resimţit lipsa banilor din când în când sau a serviciului înainte să mă apuc de muzică”, povesteşte Dragoş, care în ultimii ani a lucrat alături de Randi, dar şi cu What’s Up pentru single-ul “Scumpă domnişoară” şi cu Delia şi Mike Angello pentru single-ul “Anii ce vin”. A colaborat cu mai mulţi colegi de la X Factor, iar în 2014 a lucrat cu Delia pentru single-ul ei “Ipotecat”, care a cucerit topurile muzicale.

Încă din prima ediţie a emisiunii, de mâine, 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, challengerii, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să se afirme, vor încerca să ocupe un loc ocupat de cei patru artişti selectaţi deja de membrii juriului, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranţă! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraţii vor evalua prestaţia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraţilor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.
Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger şi unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreţul cu cele mai multe voturi se va aşeza pe scaun. În situaţia în care unul dintre ”Cei 4” îşi piede locul, există o şansă de salvare. Înainte de semifinalã, doar patru dintre artiştii care au ocupat de-a lungul competiţiei un scaun, în funcţie de numãrul de voturi primite, pot fi votaţi de public şi pot fi întorşi la ”The Four – Cei 4” direct în semifinală. Challengerii care nu reuşesc să obţină un scaun, nu pot fi readuşi în competiţie.
Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă şi cu o mulţime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.

 

Tags: