Dragoste, viol și crime

Apropo.ro / 19.02.2006, 17:26
Dragoste, viol și crime
De vineri (10 februarie) pana vineri (17 februarie) televiziunile au tot sarbatorit Valentine's Day, clasic, emisiuni speciale, filme mai mult sau mai puțin romantice și invitați îndragostiți. Dar asta nu ne-a scutit de crime și violuri. Începand de


De vineri (10 februarie) pana vineri (17 februarie) televiziunile au tot sarbatorit Valentine’s Day, clasic, emisiuni speciale, filme mai mult sau mai puțin romantice și invitați îndragostiți. Dar asta nu ne-a scutit de crime și violuri.

Începand de vineri toți domnii (și numai ei) au fost haituiți de catre buletinele de știri prin magazine pentru a cumpara iubitelor din dotare cate un cadouaș, cadou frumos.

Unii ziceau sa se duca poporul în targuri alții la supermarket, florarii, chioșcuri, saloane auto, ce sa mai, o adevarata nebunie. Și, culmea, doamnele și domnișoarele erau cele care stateau cuminți și așteptau acasa.

Cu unele excepții. La Balul Vienez, organizat dupa o pauza de mai bine de 90 de ani premierul Tariceanu a fost prins de catre reporteri într-o dispoziție tandra, bineînțeles cu soția. Ediția speciala „Din dragoste” ne-a prezentat doua doamne în etate care foarte, foarte relaxate îl luau peste picior pe amorez – da, „fetele” erau genul ușuratic, sa zicem.

În 13 spre 14 februarie, așa, ca o trecere liniștita spre ziua lui Cupidon, Dan Diaconescu s-a gandit sa dezbata un subiect potrivit și, prin urmare, pe ecrane atarna titlul „Acuzat ca și-a omorat ginerele. Adevaratul asasin și-a omorat deja și logodnica”. Ați crezut ca doar atat poate OTV-ul? Ei bine pe 14 februarie a fost chiar mai rau…ne permitem sa spunem: Vadim a dezbatut „problemele grave ale țarii”. Vadim, daca o iubești pe Romania asta, las-o sa respire macar de 14 februarie.

Am aflat cu ocazia sarbatorii împrumutate de la americani și ce au primit vedetele cadou de la barbații iubiți (doar ele, barbații nu primesc nimic! – parca e o regula scrisa). Așa ca Delia Matache a fost foarte mandra sa arate tuturor ceasul primit în dar, prefectul Bucureștiului a gatit o cina cu pește într-o atmosfera de culoarea roșie (sa fie asta vreun semn?), Raluca Șandru a primit multe, multe frezii iar Elena Udrea, 25 de trandafiri galbeni. Specialiștii în limbaj floral susțin ca aceasta culoare spune multe despre gelozie, așa ca noi nu mai comentam nimic.

Seara de 14 februarie a fost una tumultuoasa la Pro TV: am urmarit filmul de acțiune „Dreptate și razbunare”. S-or fi gandit oamenii sa le ofere ceva satisfacție barbaților care nu prea au ce face de Valentin. Audiențele au fost bune…

A trecut 14 februarie, s-a facut chiar 17 februarie și tot Sfantul Valentin la televizor: la „Poveștiri adevarate”, Acasa. Pai așa e la noi, nu prea ne plac sarbatorile de la alții dar daca tot s-au împamîntenit o ținem cate o saptamana în petrecere.

Tags: