Dragoste, vise, pasiune

De: Mioara Tronaru / 10.12.2013, 11:02
Dragoste, vise, pasiune
Un nou an, un nou serial: din 6 ianuarie 2014, Diva Universal aduce o telenovelă, ”Camerista din Manhattan”.

Începutul anului 2014 aduce şi un titlu nou la Diva Universal: Camerista din Manhattan, o telenovelă de succes, produsă în SUA şi inspirată din filmul Camerista / Maid în Manhattan, din 2002, în care au jucat actorii Jennifer Lopez şi Ralph Fiennes. Noua telenovelă Camerista din Manhattan va avea premiera luni, 6 ianuarie, la ora 16.00, la Diva Universal. De luni până vineri, la aceeaşi oră, va fi difuzat câte un episod.

Maid in Manhattan este produsă în SUA, în limba spaniolă, filmată la Miami, New York City, Los Angeles şi Mexico, având în distribuţie actori apreciaţi şi beneficiind de decoruri, costume şi o echipă de cea mai bună calitate. Telenovela are 167 de episoade, care spun povestea tinerei şi frumoasei Marisa Lujan (interpretată de Litzy).

Marisa Lujan a reuşit să-şi crească băiţelul, Lalo, în ciuda dificultăţilor şi a unei vieţi nu tocmai uşoare. Când lucrurile devin periculoase în oraşul său natal din Mexic, Michoacan, pleacă în SUA cu fiul ei. După o perioadă petrecută în California, Marisa şi Lalo se stabilesc la New York, unde ea se angajează cameristă la un hotel de lux din Manhattan. Aici îl întâlneşte, ca oaspete al hotelului, pe Cristobal Parker (Eugenio Siller), care crede că Marisa este, la rândul ei, cazată aici, atunci când o vede îmbrăcată în hainele elegante ale unei cliente a hotelului. Ca şi în pelicula Camerista (Maid in Manhattan), începe o frumoasă – dar sinuoasă – poveste de iubire, plină de emoţii, sentimente puternice, îndoieli, algeri dificile, sacrificii şi pasiune. Vom vedea, pe parcursul episoadelor, dacă povestea lor de dragoste va reuşi să depăşească limitele impuse de avere şi privilegii.

Pe lângă cele două personaje centrale – Marisa şi Cristobal – vom mai întâlni, în telenovela Camerista din Manhattan, şi alte personaje puternice: Eduardo “Lalo” Mendoza Lujan (interpretat de Jorge Eduardo García) – fiul de zece ani al Marisei, care are o inteligenţă ieşită din comun, Sara Montero (Vanessa Villela) – o femeie bogată şi ambiţioasă, care este în stare de orice pentru a fi alături de Cristobal, Marcela Villa  (Ana Sobero) – mama Marisei, Victor Mendoza (Paulo César Quevedo) – fostul soţ al Marisei şi mulţi alţii.