Dragostea chiar e oarba!

De: Dragos Tanase / 13.02.2008, 17:08
Dragostea este cu adevarat oarba, cel putin atunci cand este vorba de modul in care indragostitii percep alte persoane decat cea iubita.

Dragostea este cu adevarat oarba, cel putin atunci cand este vorba de modul in care indragostitii percep alte persoane decat cea iubita, potrivit cercetatorilor americani care au publicat un studiu pe aceasta tema in Evolution and Human Behavior.

Participantii la studiu care au declarat ca sunt indragostiti au prezentat mai putine probabilitati de a privi cu atentie alte persoane atractive in afara de cea iubita, potrivit studiului realizat de cercetatorii de la Universitatea California din Los Angeles (UCLA), care au lucrat in colaborare cu site-ul de internet eHarmony.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Chimia in cuplu: ai simtit-o pana acum?

Am auzit vorbindu-se in jurul nostru cupluri care dupa o intalnire au spus ca au simtit o incredibila chimie intre ei. Cei doi simt o asa atractie, unul de celalalt, ca nu au rabdare sa astepte sa ajunga undeva, intr-un loc mai intim. Simt ca explodeaza. Acesta este traditionalul tip de chimie.

In incercarea de a te ajuta sa descifrezi si sa intelegi aceste tipuri de chimie, vom prezenta cinci tipuri din cele mai cunoscute pe care le poti exprimenta. Recunoasterea si savurarea acestora te poate ajuta sa ai o frumoasa si lunga relatie.