Dragostea face minuni

Apropo.ro / 17.12.2007, 08:00
Dragostea face minuni
Putine sunt lucrurile care ne dau acea stare minunata pe care o avem cand suntem indragostiti.

Putine sunt lucrurile care ne dau acea stare minunata pe care o avem cand suntem indragostiti. Cand este si imparatasita se simte miros de flori, parfum, plutim, esti mai puternic decat alatadata, totul pare roz…

Dragostea este un sentiment pe care doresc sa-l experimenteze fiecare dintre voi. De fiecare data cand ne indragostim este altfel.De cate ori nu ati simtit fluturasi, exaltare si tresarire la vederea celeilalte persoane. Cele mai frumoase flori recunoaste ca le-ai primit de la persoana de care erai indragostita. Asa este. Si ai nostrii parinti au fost ca noi. Si ei se iubeau chiar daca tu esti degustat de idee. Iubirea nu s-a nascut odata cu tine, ea a existat dintotdeauna. Cu deosebirea ca nu se puteau afisa in public, precum o facem noi acum. Si barbatii si femeile se indragostesc. Cu cat comnunicam mai mult si suntem deschisi cu atat facem mai mult bine relatiei.

Normal ca ne indragostim la prima vedere. Atractia sexuala, chimia dintre cei doi produce explozii in jur. Dragostea adevarata vine in timp dupa ce v-ati cunoscut, sentimentele au o baza. Cand esti indragostit te implici in relatie, iti pasa de celalalt si va doriti sa ganditi in doi. Totul se transforma usor in dragoste iar tu te simti capabil sa iti asumi responsabilitati. Planurile de viitor nu vor intarzia sa apara, actionati ca un cuplu. Spun cuplu pentru ca intre voi trebuie sa existe si intimitate. Asta inseamna ca aveti incredere unul in celalalt, va simti liberi si nu va jenati unul de celalalt, sunteti deschisi. Nu va ganditi la restrictii in pat.

Chiar daca se intampla la orice varsta sa te indragostesti, fluturii, emotiile nu-ti vor dispare. Iti mai amintesti senzatia? Te simti dependent de celalalt, simti ca vrei sa respire prin tine, sa ii citesti dragostea pe buze si in ochi, sa nu duca lipsa de nimic,nu concepi ca cealalta persoana sa stea departe de tine.

Sunt sentimente frumoase care ne mentin in forma si ne dau starea de bine si puterea de a merge mai departe. Iubiti, simtiti, traiti!