Dragostea rules!

Apropo.ro / 20.03.2006, 14:49
Dragostea rules!
Se pare ca nu s-au plictisit. Sa fie, oare, "tot pe loc, pe loc, pe loc" noul trend din muzica româneasca?! Așa s-ar parea. Cel puțin, atât timp cât vorbim despre numele cu "greutate" care se înghesuie pe scenele noastre pop. Mai mult decât atât, devine din ce în ce mai

Se pare ca nu s-au plictisit. Sa fie, oare, „tot pe loc, pe loc, pe loc” noul trend din muzica româneasca?! Așa s-ar parea. Cel puțin, atât timp cât vorbim despre numele cu „greutate” care se înghesuie pe scenele noastre pop. Mai mult decât atât, devine din ce în ce mai limpede faptul ca fara o plictisitoare monotonie, vedeta, nu mai e vedeta.

Plecând, probabil, de la aceasta premisa, cei de la Voltaj s-au pus pe treaba și au scos pe piața un single proaspat… din punct de vedere al lansarii. Caci nota de „inedit” care ar trebui sa-și faca o apariție, macar timida, este sublima, dar lipsește cu desavârșire.

Am ales o exprimare ușor eufemistica, pentru a nu aduce în prim-plan asemanarile, deloc subtile, între piesa „Acolo” și oricare alt material al formației care revoluționa, la un moment dat, muzica româneasca. Dar asta se întâmpla acum destul timp. Au trecut anii, au aparut zeci de trupe noi, multe propulsate chiar de catre cei de la Voltaj. Dar asta nu i-a determinat sa faca o schimbare cât de mica, macar la nivel de versuri, daca nu de stil.

În consecința, dam, din nou, nas în nas, cu vechile „De-ai putea sta/ Cu mine pentru totdeauna ar fi prea puțin” sau „O viața și o zi în brațe sa te țin/ Ar fi prea puțin…”.

Evident, se cânta cu și despre dragoste. Împartașita sau nu, dragoste sa fie. Cu rima alba sau încrucișata, dragostea „rules”! Cât timp piesa e, cum s-ar spune, la marele sentiment, succesul este asigurat. Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca o picatura de imaginație, precum cea din videoclipul anterior, „Mi s-a pus pata pe tine”, pare suficienta pentru urmatorii 2-3 ani.

Și cum carțile sunt facute din start, formația își permite sa nu aduca nimic nou în videoclip. Suna paradoxal, dar elementul de „nou” este deja o noțiune desueta…

Afla care sunt versurile piesei Voltaj numai în

Tags: