Dragostea se ține proaspătă… în pungă vidată! (Poze)

Apropo.ro / 01.08.2012, 15:30
Multe cupluri încearcă tot felul de trucuri pentru a ține dragostea aprinsă, dar un fotograf japonez a găsit metoda ideală!

Japonezul Haruhiko Kawaguchi, fotograf de profesie, dă o notă personală dragostei.

În ideea menținerii dragostei mereu „proaspete”, japonezul s-a gândit „să o imortalizeze” în saci vidați de plastic. Astfel, a adunat mai multe cupluri pe care le-a așezat în poziții bizare și sado-maso (deși am spune că ne trimit cu gândul la cadavre), pe care le-a fotografiat.

GALERIE FOTO

foto vidata

Proiectul său este intitulat „Dragoste carnală” și este alcătuit din pachete vidate, cu dimensiunile100x150x74, care se pot achiziționa și de pe internet.

Japonezul aranjează cu grijă modelele în acești saci, după care scoate aerul, adică le videază. Ei sunt dați cu lubrifianți pentru ca nasurile sau ochii să nu le fie turtite. La final, pungile arată precum cele cumpărate de la supermaket.

În doar 10-20 de secunde se realizează fotografia, timp în care modelele stau acolo chinuite și fără aer. Dar totul este în numele artei, dar mai ales al.. amorului.

Japonezul Haruhiko Kawaguchi a fotografiat până în prezent 80 de cupluri, și, după cum era de așteptat, s-au întâmplat și accidente.

foto vidata

Bărbații sunt cei care se panichează mai mult, după cum spune fotograful. Patru dintre aceștia au simțit imediat că se sufocă după ce au intrat în pungi, unul chiar a urinat, dar niciunul nu a fost în stare să rupă punga.

Pentru incidentele majore, fotograful are la îndemână spray-ul cu oxigen.

Poze: Haruhiko Kawaguchi