Dragulescu, in pericol de a-si incheia cariera

De: Mirel Mircea / 29.02.2008, 11:09
Vesti proaste pentru Marian Dragulescu. Gimnastul este in pericol de a rata participarea la Jocurile Olimpice de la Beijing

Vesti proaste pentru Marian Dragulescu. Gimnastul este in pericol de a rata participarea la Jocurile Olimpice de la Beijing, ceea ce ar putea insemna incheirea carierei sale.

El a fost oprit de catre medici sa se mai antreneze dupa ce a efectuat o rezonanta magnetica (RMN), care a relevat faptul ca sufera de discopatie cervicala grava.

"Din pacate se pare ca exista o evolutie proasta a afectiunilor pe care le are. Medicul lotului (n.r. – Cristian Stoiciu), care are o experienta de notorietate in gimnastica masculina, a luat decizia de a-l opri de la antrenamente. Se pune problema de a gasi o solutie pentru a-l face apt, iar la sfarsitul saptamanii viitoare sa avem o situatie clara pentru a vedea ce va putea face Dragulescu pana la Jocurile Olimpice", a spus presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Adrian Stoica, pentru TVR.

Dragulescu s-a accidentat la cap, in aprilie 2007, in finala de la sol din cadrul Campionatelor Europene de Gimnastica de la Amsterdam.

"Marocanul" este creditat cu sanse mari la castigarea a doua medalii de aur, la sol si sarituri, la Jocurile Olimpice.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!