Dragulescu trece de la gimnastica la karate, pe spatele sotiei

Apropo.ro / 02.10.2008, 11:10
Care este adevarul cu Marian Dragulescu, Lucian Mitrea a inselat-o pe Andreea Banica, cei de la 3 Sud Est s-au desparit? Aflati acum

In urma incidentelor si barfelor din ultima vreme prin care au trecut Marian Dragulescu, Andreea Banica si Lucian Mitrea, dar si de ce s-au despartit cei de la 3 Sud Est, vedetele au hotarat ca nu au nimic de ascuns si au acceptat sa vorbeasca liber in emisiunea lui Maruta, "Happy Hour".

Cand toata lumea era cu sufletul la gura, plini de uimire, cum poate un gimnast ca Marian Dragulescu sa isi bata crunt sotia, acesta a povestit calm care este adevarul.

Desi Larisa Dragulescu are un ochi invinetit, Marian spune ca ea este mai violenta decat el. La emisiune, gimnastul a precizat ca ii este rusine de gestul facut. Marian a amintit de momentul in care fosta sa sotie, Larisa, a lovit-o pe mama-soacra.

Larisa Dragulescu nu a depus plangere impotriva fostului sot, chiar daca ea s-a ales cu ochii invinetiti.

O alta poveste ce a atras atentia publicului este cea a Andreei Banica si a sotului, Lucian Mitrea, unde acesta din urma a fost vazut intrand intr-un bloc impreuna cu un prieten. Paparazzi presupun ca cei doi au vizitat doua domnisoare ce locuiau in acel imobil. Cei doi au fost vazuti iesind din bloc, iar dupa ei (la cateva ore) presupusele domnisoare la care ar fi mers in vizita. De ce este acest lucru important? Pentru ca Lucian face vizite fetelor atunci cand Andreea este la o nunta si mai este si insarcinata.

andreea banica si lucian mitrea la cununie

In cadrul "Happy Hour" Lucian Mitrea a facut lumina in acest caz: a intrat in acel imobil, insa pentru a vizita un prieten. Andreea a povestit ca are incredere in sotul ei si nu crede tot ce scrie presa.

S-a destramat 3 Sud Est? Nicidecum, afirma componentii trupei. Maruta a aflat de la ei ca nu se despart, chiar daca Laurentiu Duta isi va lansa un single si va avea un proiect solo.

Citeste mai multe despre ce anume facea Larisa Dragulescu cu banii pentru tratamentul fiicei lor pe Mediafax.ro

Citeste mai multe despre adevarurile declarate de vedetele noastre lui Maruta, la Happy Hour