Drama actorului Șerban Ionescu (Video)

Apropo.ro / 11.05.2012, 10:30
Drama actorului Șerban Ionescu (Video)
Deși este aproape imobilizat la pat, din cauza bolii de care suferă, borelioză, actorul Șerban Ionescu își păstrează zâmbetul și optimismul.

Actorul român Șerban Ionescu suferă de aproape un an de zile de borelioză (sau boala Lyme). Boala a contactat-o în urma unei mușcături de căpușă, pe când se afla la vânătoare. Specialiștii spun că este o diferență între mușcătura unei căpușe de câine și cea a unui animal care trăiește în sălbăticie.

Mușcătura căpușei este posibil să-i fi declanșat și alte boli mai vechi și astfel starea de sănătate a actorului s-a înrăutățit vizibil.

Actorul urmează un tratament de lungă durată, cu antibiotice, însă starea sa de sănătate este la fel de șubredă.


Vezi cum il poti ajuta pe Serban Ionescu pe happyhour.protv.ro

” Am început tratamentul de trei luni, dacă se depista diagnosticul din timp ar fi fost mai bine”, a declarat actorul român.

Acum, Șerban Ionescu nu își poate mișca mâinile și picioarele, și are nevoie de cineva prin preajmă, în permanență.

Șerban este îngrijit de către mama sa, în vârstă de 80 de ani, de prieteni, dar mai ales de soția sa, Magda Catone.

Șerban Ionescu a declarat la Happy Hour că nu își poate folosi decât 1% din capacitatea corpului, nu își poate folosi mâinile nici pentru a bea un pahar de apă.

În prezent, Șerban Ionescu se află internat la spital. El a oferit un interviu pentru emisiunea Happy Hour, unde a vorbit pentru prima dată despre boala care îl macină.

Cei care vor să îl ajute pe actorul român o pot face aici:

Titular cont: Șerban Ionescu

Cont BCR RON: RO19RNCB0318050015460001

De asemenea, banii strânși din vânzarea biletelor la spectacolul „Dineu cu proști”, de Francis Veber, de la Teatru Național București vor fi donați actorului. Șerban Ionescu juca în această comedie, însă în locul său a fost distribuit acum Ion Caramitru, în rolul lui Pierre.