Drama actriţei Ani Creţu. Luptă zilnic pentru sănătatea fiului ei

De: Alexandra Necsoiu / 23.11.2018, 11:56
Drama actriţei Ani Creţu. Luptă zilnic pentru sănătatea fiului ei
Cunoscuta actriţă Ani Creţu, care duce o luptă zilnică pentru sănătatea băieţelului ei, mărturiseşte în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminică, de la ora 15.45, la Antena Stars, că stilul de viaţă al familiei este unul cu totul aparte.

Fiul Anei Creţu a fost diagnosticat încă din primele luni de viaţă şi cu intoleranţă la histamină, o alergie foarte puternică şi foarte greu de controlat. De atunci, actriţa este extrem de atentă la mediul de viaţă şi la alimentaţia copilului său.

”Copilului i-am spus ce trebuie să audă. Atunci când mă întreabă de ce el are meniul diferit faţă de alţi copii, chiar şi la grădi, de ce el nu mănâncă alimentele pe care le mănâncă ceilalţi, îi spun că nu sunt bio. Asta i-am explicat şi el a înţeles. Ba, culmea, chiar la un moment dat mă întreba cum de toate lumea din jurul lui are o alergie la ceva şi el nu”, mărturiseşte Ani Creţu în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Despre cum arată meniul fiului ei, atât acasă cât şi la grădiniţă, dar şi despre provocările prin care trece zi de zi, Ani Creţu povesteşte în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminică, de la ora 15.45, la Antena Stars.