Drama cumplită prin care a trecut Analia Selis. De aproape 10 ani a dispărut din lumina reflectoarelor – FOTO&VIDEO

De: Alexandra Necsoiu / 07.04.2017, 11:11
Drama cumplită prin care a trecut Analia Selis. De aproape 10 ani a dispărut din lumina reflectoarelor - FOTO&VIDEO
În urmă cu aproape 10 ani Analia Selis era una dintre cele mai în vogă cântăreţe din industria muzicală din România.

Talentata sud-americancă a reprezentat Argentina la Festivalul „Cerbul de Aur” din 2004 şi a reuşit să se claseze pe locul 3. În anii ce au urmat, a lansat 4 albume de mare succes, care au dus-o pe în atenţia mediilor de presă, radio şi televiziune din România. După care, a dispărut!

Artista a părăsit Argentina pentru soţul ei Răzvan Suma

Povestea de dragoste dintre Analia Selis şi Răzvan Suma  are toate datele unei telenovele cu final fericit. Ea, din Tucuman, un oraş din nord-estul Argentinei, el, din Cluj, amândoi artişti. S-au cunoscut la Conservatorul din Boston, unde ea lua lecţii de canto, iar el studia violoncelul. El s-a îndrăgostit după ce a privit-o doar o secundă printr-o uşă care se închidea. Ea a avut reţineri legate de mutarea în România, el a convins-o aducând-o aici.

Analia şi Răzvan au doi copii, Noa şi Tiago, însă începutul vieţii lor de familie a fost marcat de o dramă cumplită. Analia a pierdut o sarcină chiar în ziua de Crăciun, în 2009. Acela a fost momentul în care argentinianca a hotărât să nu mai aibă nimic de a face cu celebritatea. În prezent, pe lângă muzică, artista are şi un job secundar, dublează vocea desenelor animate.