Dramă în familia lui Dan Bordeianu: „Mi s-au dat două luni de trăit!”

De: Cristiana Trifu / 17.01.2018, 13:17
Dramă în familia lui Dan Bordeianu:
Dan Bordeianu era, în urmă cu 13 ani, una din cele mai faimoase şi iubite vedete masculine autohtone, graţie rolurilor sale din primele telenovele româneşti. Povestea sa de dragoste cu Adela Popescu l-a propulsat şi mai mult pe treptele celebrităţii.

Dan Bordeianu a trecut prin momente groaznice, atunci când sora sa a fost diagnosticată cu cancer.

Invitaţi în cadrul emisiunii prezentate de Adela Popescu la Pro TV, Oana Sorescu şi fratele ei au vorbit despre miracolul la care au fost martori. Sora lui Dan Bordeianu susţine că a reuşit să se vindece  de cancer prin tehnici de eliberare emoţională.

„În urmă cu 13 ani, mi s-a pus un diagnostic foarte grav. Mi s-au mai dat două luni de trăit, iar biopsia confirma această variantă. Oricine primeşte o astfel de veste o priveşte ca pe o tragedie, e un şoc. Dar copiii mei erau mici. Aveau 7 şi 9 ani şi am fost convinsă că nu vreau să-i las fără mamă. Atunci te mobilizezi şi cauţi soluţii”, a spus sora lui Dan Bordeianu.

„Dumnezeu m-a scos în care oameni frumoşi, care mi-au propus medicina alternativă. Practic, să înţelegi cauza acelei boli pe care o ai. De cele mai multe ori, cauza este psihoemoţională. Am beneficiat de un curs care a durat toată noaptea la un medic român care locuia în străinătate. (…) Când stai şi te gândeşti că trăieşti dezamăgiri, frustrări şi eşti trist, atunci toate acestea vor avea un efect asupra corpului tău fizic şi trebuie să te trezeşti. Drumul ăsta m-a făcut să fiu trainer de consiliere personală. Sunt cursuri de psihologie combinate cu acupunctură chineză. Această tehnică te duce de la efect la cauză. O durere nu este o simplă durere. Ai nevoie să ajungi la cauză, nu doar să iei o pastilă”, a declarat Oana Sorescu.

 
 
Dan Bordeianu este căsătorit cu Teodora, cu care are o fetiţă.