Drama lui Vladimir Drăghia: „Era violent”. Totul despre viaţa câştigătorului Exatlon

Apropo.ro / 05.06.2018, 14:13
Drama lui Vladimir Drăghia:
Câştigătorul Exatlon România 2018 este Vladimir Drăghia. El a câştigat marele premiu în valoare de 100.000 de euro, prin votul telespectatorilor.

Vladimir Drăghia, câştigătorul primului sezon Exatlon, a mărturisit că tatăl său biologic l-a abandonat când avea doar câteva luni.

”Am avut marele noroc de o mamă tânără, m-a făcut la 19 ani. Cumva a învăţat ea că e bine să laşi copilul liber, să aleagă el. Sper să fac şi eu la fel cu Zora. A avut încredere în mine. M-a lăsat la 12 ani să plec de acasă, la înot. Acum îmi dau seama ce înseamnă să îţi laşi copilul să plece de acasă de la 12 ani.  Nu ne auzim prea des, dar ştim ce însemnăm unul pentru celălalt. Întotdeauna a ştiut să îmi dea siguranţă. Tatăl meu natural a dispărut când aveam câteva luni, era cam violent. Cu tatăl meu de acum nu sunt apropiat cum sunt de mama, dar îi sunt recunoscător că a avut grijă de noi. De tatăl meu natural nu mai ştiu nimic. Ne-am cunoscut când aveam 12 ani şi ştiu că stă în Bucureşti. Îi datorez genele, că eu nu m-am antrenat deloc pentru Exatlon, de la el am moştenit asta. Nu-i port ranchiună, îi sunt recunoscător chiar. Nu am golul ăla, dacă nu ar fi apărut la 12 ani, probabil nici nu aş fi ştiut. Am crescut fără să am drama asta că părinţii s-au separat”, a declarat Vladimir Drăghia, pentru viva.ro.