Drama medicală “Doctorul cel bun” (The Good Doctor), cu Freddie Highmore în rol principal, la AXN

De: Mioara Tronaru / 18.09.2019, 14:50
Drama medicală “Doctorul cel bun” (The Good Doctor), cu Freddie Highmore în rol principal, la AXN
AXN aduce în premieră în această toamnă drama medicală „Doctorul cel bun” (The Good Doctor), care a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume, fiind desemnată Best Drama TV Series - International TV Audience Awards în cadrul prestigiosului Festival de Televiziune de la Monte Carlo 2019.

Cu Freddie Highmore (Bates Motel, August Rush, The Golden Compass, The Spiderwick Chronicles, Charlie&The Chocolate Factory) în rolul principal, serialul “The Good Doctor” aduce pe micile ecrane povestea emoţionantă a unui tânăr care are autism şi care începe un stagiu la secţia de chirurgie a unui spital din California. 

Începând din 3 octombrie, în fiecare joi seara, de la ora 22.00, telespectatorii vor putea urmări la AXN povestea doctorului Shaun Murphy, un tânăr cu o minte extraordinară care vede lumea altfel. Shaun are autism şi a visat de mic să devină medic. Astfel, abandonează viaţa liniştită dintr-un orăşel pentru a se alătura echipei de chirurgi de la prestigiosul spital St. Bonaventure. Singur pe lume şi având dificultăţi în a lega relaţii personale cu cei din jur, tânărul îl are de partea lui doar pe doctorul Aaron Glassman (Richard Schiff), cel care îl aduce să lucreze la St. Bonaventure şi care se va opune de fiecare dată scepticismului şi prejudecăţilor celorlalţi membri ai consiliului de administraţie al spitalului.

În timp ce se obişnuieşte cu noul mediu, dar şi cu noile persoane din viaţa lui, Shaun va trebui să muncească mai mult ca niciodată pentru a le dovedi colegilor săi că talentul său medical este într-adevăr extraordinar şi, mai ales, că în pofida dificulţăţilor pe care le are în a relaţiona cu alţi oameni, poate deveni un doctor bun.

Pentru rolul lui Shaun Murphy, Freddie Highmore a fost nominalizat în 2018 la premiile Golden Globe, categoria “Cel mai bun actor într-o dramă TV”.
Serialul este produs de Sony Pictures Television şi ABC Studios, cu David Shore (House) scriitor şi producător executiv. Daniel Dae Kim (actorul din Lost şi Hawaii Five-0), David Kim şi Sebastian Lee sunt şi ei producători executivi.

Din distribuţie mai fac parte Antonia Thomas (Dr. Claire Browne), Nicholas Gonzalez (Dr. Neil Melendez), Chuku Modu (Dr. Jared Kalu), Beau Garrett (Jessica Preston), Hill Harper (Dr. Marcus Andrews) şi Tamlyn Tomita (Allegra Aoki).

Tags: