Drama prin care a trecut Andi Moisescu: ”A fost o lecţie pe care trebuia să o primesc”

Apropo.ro / 05.07.2018, 14:40
Drama prin care a trecut Andi Moisescu: ”A fost o lecţie pe care trebuia să o primesc”
Andi Moisescu şi Olivia Steer sunt împreună de 13 ani şi au doi copii, însă sunt discreţi în legături cu detaliile intime ale vieţii lor.

Prezentatorul tv a povestit că şi-a pierdut tatăl pe când era copil.

„Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus. Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere”, a declarat Andi Moisescu pentru adevarul.ro..

„Maică-mea, săraca, a făcut tot ce i-a stat în putere. E o eroină în felul ei. Totuşi, atunci nu erau atâtea pericole în jur cum sunt astăzi.”

Olivia Steer a devenit una din cele mai controversate vedete după ce şi-a exprimat public opiniile, spunând că boli precum cancerul se vindeca de la sine, cu ajutorul plantelor, fără a apela la chimioterapie, iar mamografiile ar fi, de fapt, un “truc murdar”, nerecomandându-le femeilor să meargă la un astfel de control medical.

Scandal! Un nou val de critici la adresa Oliviei Steer. Ce a spus despre adopţiile făcute de cuplurile homosexuale

Medicul Monica Pop, atac la Olivia Steer: „Cine crede în ea îşi poate ucide copilul”

Şerban Huidu, reacţie acidă la adresa Oliviei Steer: „Eşti imbecil să o crezi? Îţi meriţi soarta! Lasă-i pe ăia deştepţi să perpetueze specia”