Drama prin care a trecut Cătălin Radu Tănase. Vezi cum arată fiica jurnalistului

De: Cristiana Trifu / 28.02.2018, 14:48
Drama prin care a trecut Cătălin Radu Tănase. Vezi cum arată fiica jurnalistului
E aproape la fel de cunoscut ca Andreea Esca, dar dincolo de ecran despre Cătălin Radu Tănase, reporterul de front se ştiu foarte puţine lucruri.

În 2004 Cătălin Radu Tănase se căsătorea cu Oana Constantinescu, o fostă iubire din liceu, pe care o revăzuse peste ani. Cei doi deveneau ulterior, în 2005, părinţii unei fetiţe pe care au numit-o Carina Alexandra.

Mariajul s-a destrămat destul de repede, iar cei doi şi-au spus adio la începutul anului 2008, despărţindu-se în termeni amiabili şi alegând să rămână în relaţii bune de dragul Carinei.

Carina şi tatăl său au o relaţie foarte apropiată şi deschisă: “Lucrurile se schimbă, nu o să mai fie fetiţa lui tata, prinţesa lui tata, o să fie o domnişoară. Mă acomodez cu fiecare etapă. Nu mi-e chiar aşa uşor să văd cum creşte, este aproape cât mine şi eu am 1,85 m înălţime.” a declarat Cătălin Radu Tănase la emisiunea Vorbeşte Lumea.

Întrebat dacă este pregătit pentru o nouă căsătorie, corespondentul a declarat: „Mi-aş dori din nou o familie a mea. Şi cred că cei puţini pentru care însemn mult, inclusiv fetiţa mea, s-ar bucura să mă vadă fericit.”