Drama prin care a trecut Nadine: „Totul în jurul meu era un coşmar”

De: Cătălina Matei / 04.11.2016, 13:07
Drama prin care a trecut Nadine:
Nadine are o viaţă de vis, o familie fericită, o casă mare şi frumoasă, însă nu totul a fost aşa de roz.

Mulatra a dezvăluit că a trăit un adevărat coşmar.

Nadine, lăsată fără perucă, în direct, la TV! Imagini şocante

Nadine a dezvăluit totul într-un calendar pentru bărbaţi!

“Aveam 6 ani, eram intr-o casa de copii si vedeam cu ochii mintii tot ceea ce traiesc astazi: O familie, o casa mare si frumoasa, vedeam o viata prospera, traita in siguranta si armonie. Nu stiam ca se numeste vizualizare… nu stiam ca trimiteam in timp si spatiu o alta realitate cu care aveam sa ma intalnesc, stiam insa, desi aveam doar 6 ani, ca de mine depindea indeplinirea a tot ceea ce visam; mai stiam, totodata, ca acea viata imaginata era atat de reala in mintea si in trupul meu, incat cu siguranta ea exista deja si era doar o chestiune de timp pana avea sa se manifeste. Adormeam cu greu din cauza entuziasmului, de abia asteptam sa treaca timpul, pentru a ma bucura de acea viata, ce stiam cu toata fiinta mea ca imi apartinea. Desi in jurul meu totul era un cosmar, imaginatia mea a facut un cocon care m-a protejat. Un cocon atemporal, ziua cosmar, noaptea – o viata de vis.


Pana la acea varsta nu vizualizam o altfel de viata decat cea pe care o traiam, intrucat aveam o viata fericita, insa cand diverse lucruri dramatice au tot  inceput sa se intample, iar situatia mea de viata s-a schimbat considerabil, atunci, ca un mecanism de aparare, au inceput aceste dorinte aprinse de a-mi schimba conditia de viata, dorinte ce in timp s-au transformat in visuri. Acele visuri au stat la baza a tot ceea ce sunt si am astazi. Mi-am urmat cu religiozitate visurile, am crezut in ele, le-am respectat, am investit in ele, iar ele s-au manifestat in cele mai mici detalii!”, a povestit Nadine.

Experientele traite de mica, la casa de copii,  au ajutat-o pe Nadine sa dea frau liber imaginatiei si sa-si puna astfel in practica ideile pentru realitati viitoare. Vedeta incepe un nou capitol profesional al carui motto este: “Viseaza, Vizualizeaza, Realizeaza”, construind primul concept pentru conferintele ce urmeaza sa le  tina din postura de speaker motivational. Pe 4 Noiembrie, Nadine e pregatita sa sustina primul sau seminar DREAMBOARD in care isi va spune povestea si va indemna oamenii sa faca alegeri diferite pentru indeplinirea visurilor lor.

Foto Facebook