Drama prin care trece cea mai cunoscută „Supernanny” din România. Cum arată acum! – FOTO

De: Cristiana Trifu / 07.03.2018, 13:37

Drama prin care trece cea mai cunoscută
Pedagogul Irina Petrea este una dintre cele mai cunoscute “dădace” din România, dar din păcate soarta a fost crudă cu ea.

„Supernanny” şi-a dedicat viaţa copiilor, dar oricât ar încerca, aceasta nu poate avea unul al ei.

Ea a fost diagnosticată cu infertilitate primară, ceea ce înseamnă că nu poate rămâne însărcinată. Pedagogul a vorbit deschis despre această problemă.

“Supernanny” a aflat de ani buni de problema ei medicală, iar acum spune cu mâna pe inimă că a trecut peste. La un moment dat s-a gândit să adopte un copil, dar soţul ei nu a fost de acord cu asta, totuşi pedagogul a mărturisit că nu a renunţat definitiv la această idee.

„M-am obişnuit cu asta, am trecut peste! Pur şi simplu sufăr de ceea ce suferă o mulţime de alte femei, de infertilitate primară, doar că nu am ştiut. Când am văzut că nu rămân gravidă, m-am întrebat oare de ce? Apoi făcând tot felul de analize am constatat că sufăr de acest lucru şi nu se poate face nimic.

M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fii ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a rămas suspendat deocamdată. Nu am putut să ne punem de accord cu privire la acest subiect şi am lăsat-o aşa, pentru că e mai bine să rămân echilibrată decât să mă tulbur cu o grămadă de lucruri pe care nu le pot rezolva.

Nu am făcut nicio dramă din asta, mi-a fost greu, dar am trecut peste, până la urmă trebuie să accepţi ceea ce nu poţi să schimbi”, povestea Irina Petrea