Drama prin care trece Kamara. „Fiul meu are o formă de paralizie cerebrală”

De: Cristiana Trifu / 06.02.2018, 11:56
Drama prin care trece Kamara. „Fiul meu are o formă de paralizie cerebrală”
Kamara şi soţia lui Oana sunt separati de peste 6 luni, însă cei doi locuiesc în continuare împreunaăde dragul fiului lor de doar 3 ani, Leon. Acesta s-a născut cu o formă de paralizie cerebrală.

Soţia lui Kamara, Oana, a fost invitată în platoul unei emisiuni de televiziunhe, unde a vorbit despre boala copilului lor, Leon.

 „Motivele… cred că am decis să le îngrop. Au existat multe frustrări, separări. După ce am născut sau chiar un pic înainte de naştere. El era foarte mult timp plecat şi e de înţeles, pentru că el era cel care aducea bani în casă. Probabil nu am înţeles la momentul respectiv şi simţeam nevoia de mai mult sprijin.
 
I-am reproşat că nu a fost lângă mine atunci când am născut. Prima lui replică a fost că nu poate veni pentru că are finală la fotbal, a doua zi. Apoi, s-a corectat şi a spus că nu poate schimba biletul de avion. Când Leon s-a născut au fost nişte probleme. Are o formă de paralizie cerebrală şi mi-a fost foarte greu. E foarte greu să accepţi că copilul tău are probleme sau că e mai special. S-a născut la 36 de săptămâni şi probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme”.