Drama totala la Eurovision! Paula Seling a distrus trofeul, iar mama lui Kitty Cepraga a ajuns la spital!

De: Cătălina Matei / 02.03.2014, 10:02

Drama totala la Eurovision! Paula Seling a distrus trofeul, iar mama lui Kitty Cepraga a ajuns la spital!
Sambata seara, a avut loc, la Brasov, in incita Teatrului “Sica Alexandrescu”, selectia nationala a Eurovisionului.

Paula Seling si Ovi s-au calificat si vor reprezenta Romania la Eurovision, la Copenhaga. Madalin Voicu le-a inmanat trofeul sambata seara pe scena de la Brasov. Potrivit martorilor, dupa show Paula a scapat statueta pe jos si s-a facut bucati.

Dar asta nu e tot! Regizorul muzical Alexandra Cepraga a suferit un accident in timpul show-ului.  Jurata a cazut in timp ce urca pe scena de la Brasov. TVR nu a difuzat imaginile, dar, potrivit martorilor, femeia a fost scoasa pe brate din sala. Medicii de pe ambulanta au ajuns repede la fata locului. Mama lui Kitty Cepraga este in stare destul de grava. Medicii i-au imobilizat gatul si se pare ca si-ar fi rupt si piciorul. Ea a fost transportata de urgenta la spital, potrivit wowbiz.ro.

Pe langa toate aceste evenimente nefericite, Moise Guran si realizatorul emisiunii Garantat 100%, Catalin Stefanescu, nu au putut ajunge la Brasov, desi, conforma scenariului trebuiau sa urce pe scena ca sa prezinte urmatorii concurenti: Anca Florescu, respectiv Naomy.