Drama unui artist de la noi „Ce poate fi mai dureros decât să aştepţi să-ţi moară unul dintre părinţi?” Are aceeaşi boală ca a Denisei Răducu

De: Cristiana Trifu / 05.03.2018, 11:07
Drama unui artist de la noi
Durere fără margini pentru un artist de la noi, acesta fiind, de ceva vreme, într-o situaţie cât se poate de dificilă. Mai exact, tatăl cântăreţului e internat după ce a primit un diagnostic sumbru de la medici: are cancer hepatocelular, la fel cum a avut şi Denisa Răducu.

Dupa ce a dezvăluit, în presă, anul trecut, cum a fost ameninţat cu moartea şi cum a fost hărţuit chiar de fraţii lui şi de un cumnat, artistul Karym trece, din nou, prin clipe de coşmar.

Mai exact, în urmă cu două săptămâni lumea artistului a fost dată peste cap, atunci când tatăl lui a fost diagnosticat cu carcinom hepatocelular, o boală cumplită a ficatului care a răspus-o şi pe Denisa Răducu. Carcinomul hepatocelular (cancerul hepatic primar) este o afecţiune cu mortalitate ridicată, speranţa de viaţă a pacienţilor nedepăşind 20 de luni din momentul diagnosticării.

Persoane din anturajul artistului ne-au vorbit despre momentele dureroase prin care trece acesta. Durerea este cu atat mai mare cu cat, fratii acestuia nu sunt interesati de starea de sanatate a tatalui lor.

„Ce poate fi mai dureros decat sa „astepti” sa-ti moara unul dintre parinti? Sa pierzi un parinte e o tragedie, insa, sa stii ca il pierzi in fiecare zi si sa traiesti cu gandul ca e posibil oricand sa nu iti mai raspunda la telefon, traiesti cu adevarat o drama pana cand inevitabila tragedie se va produce. Cancerul e o boala nenorocita care inainte de a-ti lua viata te chinuie in cel mai oribil mod, insa nu stiu ce il chinuie mai mult in acest caz pe tatal lui Karym: boala sau faptul ca ai crescut 5 copii din care 2 nici nu vor sa auda de suferinta ta.”