Dramatic! Angelina Jolie, dezvăluiri după divorţul de Brad Pitt. A paralizat

De: Alexandra Necsoiu / 27.07.2017, 17:44
Dramatic! Angelina Jolie, dezvăluiri după divorţul de Brad Pitt. A paralizat
Actriţa Angelina Jolie, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că a suferit de hipertensiune şi de paralizie a feţei, în perioada în care au început problemele sale conjugale cu Brad Pitt, boală de care s-a vindecat în urma unor sesiuni de acupunctură.

Jolie a declarat că nu cunoaşte cauza apariţiei respectivei boli: ‘Uneori, femeile care au familii se pun pe ele pe ultimul loc până când apar manifestări şi probleme de sănătate.’

Brad Pitt nu şi-a pierdut farmecul! Pictorial după despărţirea de Angelina Jolie! „Cum să treci peste tot, atunci când lucrurile se destramă” – FOTO&VIDEO

Dezvăluiri! Angelina şi Brad, îndrăgostiţi lulea. Cine îi dă de gol? – FOTO

Kate Hudson, fără lenjerie intimă. Ce s-a văzut când a păşit pe covorul roşu

Angelina Jolie e pe MOARTE? Şi-a organizat deja propria ÎNMORMÂNTARE! Care este motivul acestui gest ŞOCANT?

Plângi în hohote! Brad Pitt spune adevărul despre anorexia Angelinei Jolie: “Ascunde multe secrete”

Cum arăta Brad Pitt în serialul “Dallas”. Ce tânăr delicat! – FOTO&VIDEO

Paralizia Bell este caracterizată de slăbirea subită a muşchilor pe o jumătate a feţei.

În ediţia pentru luna septembrie a revistei Vanity Fair, Jolie a mărturisit că lucrurile au luat o turnură nefastă şi au devenit dificile în vara anului 2016, când regiza filmul ”First They Killed My Father”, în străinătate. Deşi nu a dat detalii suplimentare, actriţa a respins ideea că programul obositor al familiei, plin de călătorii, ar fi cauzat cearta dintre ea şi Pitt: „Stilul nostru de viaţă nu era deloc negativ. Nu asta a fost problema. Acesta este şi va rămâne una din oportunităţile minuate pe care le putem oferi copiilor noştri… Sunt şase copii încăpăţânaţi, sensibili. Sunt foarte mândră de ei.”

Mamă a şase copii, Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 12, Shiloh, 11, şi gemenii de 9 ani Knox şi Vivienne, Jolie a fost diagnosticată cu paralizie Bell, care duce la slăbirea temporară a muşchilor feţei, la finalul anului trecut.

„Am fost foarte îngrijorată cu privire la mama mea, odată cu maturizarea mea. Nu îmi doresc ca şi copiii mei să îşi facă griji în privinţa mea”, a spus Jolie în interviul respectiv. „Cred că este foarte important să plângi în duş şi nu în faţa lor. Trebuie să ştie că totul va fi bine, chiar dacă nu eşti sigur că aşa va fi.”

Actriţa a mai precizat cu privire la copiii săi: „Au fost foarte curajoşi. Foarte curajoşi. Ne vindecăm cu toţii de întâmplările care au dus la depunerea cererii de divorţ. Nu se vindecă de divorţ, se vindecă de lucruri care se petrec în viaţă.

Pitt şi Jolie s-au despărţit în septembrie 2016 şi au depus actele de divorţ la scurt timp. Jolie a cerut custodia copiilor.

Continuarea articolului aici!