Dramele prin care a trecut Cristina Bălan: „Din cauza depresiei cântăream 100 de kilograme”

De: Cristiana Trifu / 29.11.2017, 13:07
Dramele prin care a trecut Cristina Bălan:
Cristina Bălan a fost câştigătoare sezonului 5 al emisiunii "Vocea României". A făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă şi a luat premiul de 100.000 de euro.

Cristina Bălan are doi copii care suferă de sindromul Down. Artista a mărturisit că a trecut prin momente cu adevărat grele, s-a luptat cu depresia şi luase în greutate mult şi îi era greu să se mişte. 

„Eu ajunsesem undeva la 100 de kilograme şi mă mişcam foarte greu, nu mă puteam nici încălţa”, a declarat Cristina Bălan.

„În cei doi ani jumate, eu aveam norocul de a mai ieşi din casă, ea avea perioade de două săptămâni când nu ieşea din casă, din cauza depresiei. Perioada aceea de început a fost foarte grea. Nu este deloc uşor să-ţi expui viaţa. În casă eu trebuia să fiu cât se poate de pozitiv că să-i dau şi ei energia asta ca să o ţin pe ea sus, dacă ea nu era sus, transmitea copiilor starea negativă. Am trecut pragul mai multor specialişti şi nu am găsit un medic în toată ţara care să cunoască ce înseamnă sindromul Down în toată regula. Eram cu bagajele cumva la uşă, pregătiţi să plecăm”, a declarat soţul Cristinei Bălan. 

Iniţial, Cristina Bălan era hotărâtă să investească o parte din cei 100.000 de euro într-un centru destinat copiilor cu sindromul Down, însă a întâmpinat multe obstacole.

Povestea tulburătoare a Cristinei Bălan! Gemenii ei au sindromul Down: „Copiii mei sunt priviţi cu scârbă, de parcă ar fi nişte rebuturi”

A dezvăluit că gemenii ei au sindromul Down şi a primit un val de critici dure! Cum a reacţionat Cristina Bălan

Tulburător! Cristina Bălan: „În baza acelei suspiciuni, trebuia să decid dacă îmi omor sau nu ambii copii”

Aşa că anul acesta cântăreaţa a reuşit să-şi construiască o casă la 15 kilometri de Capitală, unde stă alături de familie şi de socri.

„A fost o schimbare radicală, mai ales pentru copiii noştri, Toma şi Matei, care acum au patru ani jumătate”, spun Cristina şi Gabriel. Acum facem naveta. Părinţii lui Gabi şi-au cumpărat casa acum 15 ani şi ne-am construit o casă, cu banii de la Vocea României, în curtea socrilor. Dimineaţa, micuţii rup uşa în două, stau afară tot timpul, iar seara se lasă cu lacrimi şi suspine, întrucât nu vor să mai intre în casă. Avem patru câini şi 11 pisici. Mama lui Gabi tocmai a luat 30 de găini de ouă, fiindcă noi nu mâncăm carne. La ţară simţi că trăieşti, ai aer curat. Puştii încă nu merg la grădiniţă, fiindcă sistemul nu asigură grădiniţe pentru copii cu nevoi speciale. De aceea, vrem să facem Tabăra de zâmbete, destinată puştilor cu sindrom Down. Anul viitor vrem să facem primul pas cu MagicCamp, alături de Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii”, mărturisesc soţii Bălan pentru click.ro.