Dream Girl

Apropo.ro / 12.03.2008, 15:01
Dream Girl
Femeia cu ochii albastri, parul blond si salariul mai mic decat al partenerului de viata este in opinia celor mai multi femeia ideala.

In urma unui sondaj efectuat in Marea Britanie, pe un esantion de 66.000 de barbati s-a descoperit tiparul femeii perfecte.

Femeia cu ochii albastri, parul blond si salariul mai mic decat al partenerului de viata este in opinia celor mai multi femeia ideala.

Majoritatea viseaza la Scarlett Johansson, numai ca aceasta are un mare defect, castiga prea mult.

Acelasi sondaj, efectuat de site-ul de internet ukdating.com, scoate la iveala faptul ca femeia perfecta trebuie sa cantareasca 60 de kilograme, sa fie independenta si in anumite ocazii sa poarte ochelari.

Se pare ca inteligenta nu este obligatorie, atata timp cat femeia arata bine, este optimista si are o personalitate excentrica.

Performantele sexulale ocupa locul sapte in lista celor mai importante atributii ale femeii perfecte iar timpul petrecut in bucatarie nu prezinta o mare importanta.

Majoritatea barbatilor sunt intimidati de femeile prea inalte, doar 20 % din acestia dorind sa iasa cu femei mai inalte de 1, 80 m.

Profesia ideala pentru femeia visurilor este cea de sora medicala sau specialist PR.

Si pentru ca tabloul sa fie perfect, femeia ar trebui sa se afle in posesia unei masini, de preferinta marca Ford Ka sau Mazda MX5.

Oare si baietii nostrii au acelasi tipar al femeii perfecte?

Citeste mai multe pe MediaFax.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!