“Drept la ţintă” revine la Kanal D

De: Mioara Tronaru / 12.08.2011, 12:18
“Drept la ţintă” revine la Kanal D
Emisiunea “Drept la ţintă” se întoarce la Kanal D de luni, 22 august. Mădălin Ionescu şi echipa lui îşi aşteaptă telespectatorii pentru al doilea sezon al emisiunii “Drept la ţintă”.

Pentru această toamnă, Mădălin Ionescu promite telespectatorilor un nou mod de abordare al subiectelor în cadrul emisiunii „Drept la ţintă”, dar şi o revoluţie în piaţa media. Pe lângă exclusivităţile cu care şi-a obişnuit privitorii, Mădălin Ionescu vrea să aducă în atenţia publicului Kanal D anchete amănunţite, situaţii la limită, personaje excentrice şi cazuri din viaţa reală.

„Am lansat mereu trenduri, iar telespectatorii ne-au mulţumit pentru acest lucru. Şi în acest an vom încerca să fim înaintea celorlalţi, avem idei noi cu care sperăm să facem o mică revoluţie în acest format de emisiune. Din 22 august, de la 16.45, la Kanal D, va aduce în fata telespectatorilor informatii şocante descoperite în urma unor anchete amănunţite în cazurile unor dispariţii celebre, vom avea subiecte cu personaje excentrice, cazuri sociale şi vom încerca să lansăm personaje noi în showbiz”, a mărturisit Mădălin Ionescu, moderatorul emisiunii „Drept la ţintă”.